Burak Sevinç'ten şaşırtan itiraf! 'Murat Göğebakan filminde yanlışlar var'

Gazeteci Sibel Arna'nın YouTube programı 'Ne Olursan Ol Rahat Ol'un yeni bölüm konuğu yakışıklı oyuncu Burak Sevinç oldu.

Burak Sevinç'ten şaşırtan itiraf! 'Murat Göğebakan filminde yanlışlar var'

Hudutsuz Sevda dizisindeki Fikret karakterini canlandıran ve son bölümlerdeki ağlama sahnesi ile gündeme gelen Burak Sevinç, “Erkekler ağlamasın, erkekler ağlayınca çok çirkin oluyor” dedi.

Burak Sevinç şunları söyledi: “Hudutsuz Sevda’da Özgür Emre Yıldırım’la bana karşılıklı bir ağlama sahnesi yazdı senaristler. Biz sabah altı sularında, kendi evlerimizde senaryoyu okurken ve birbirimizden habersizken ağlamaya başlamışız. Hala o sahneyi konuşurken gözüm doluyor. Çok acayip bir şey. Sanıyorum birbirimize karşı hissiyatımızdan kaynaklanıyor.

Biz Özgür Emre ile birbirimize aşığız. Ama bence erkekler ağlayınca çok çirkin oluyor. Erkekler ağlamasın. Çekilmez oluyoruz. Kadınlar da tabii ki ağlamasın ama kadınlar ağlarken güzelliklerini bozmuyorlar.

Murat Göğebakan filminde yanlışlar var

Murat Göğebakan insanmış, çok iyi bir insanmış. Çevresine karşı tek bir yanlış yapmadan ölmek isteyecek kadar duyarlı bir insan… Göğebakan’ın hayatını canlandırdığım “Kalbim Yaralı” filminde bunları çok fazla yansıtamadık. Biz ne yazık ki ünlenmesiyle aşk hayatı arasındaki magazin ağırlıklı bölüme odaklandık. Onların da birçoğunu yanlış vermişler aslında, benim de sonradan haberim oldu. İlk defa bu röportajda söylüyorum bunu.

Ben oyuncuyum, senaryoya göre hareket etmek durumundayım, ben daha derinine inip gerçekleri bilemem. Bu sebeple filmde yaptığımız yanlışlar var daha doğrusu varmış. O zamanlar bilmiyordum, bilseydim müsaade etmezdim. Üzgünüm gerçekten bilmiyordum.”