Burgazadada 'akustik' bir yaz gecesi

Burgazada'nın ilk akustik müzik festivali olan Adada Akustik, 14 Temmuz tarihinde Cennet Bahçesi Burgazada'da gerçekleştirilecek. Tuna Kiremitçi, Sera Savaş, Berkant Ali ve Nehir Yıkık'ın dinleyenleriyle buluşacağı festivalin avantajlı dönem biletleri Türkiye'nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinal'da satışa çıktı.

Burgazadada 'akustik' bir yaz gecesi

Burgazada'nın ilk akustik müzik festivali olan Adada Akustik, 14 Temmuz tarihinde 'Anıhisset' sloganıyla Cennet Bahçesi Burgazada'da gerçekleştirilecek.

Tuna Kiremitçi, Sera Savaş, Berkant Ali ve Nehir Yıkık gibi isimlerin katılacağı festivalin avantajlı dönem biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinal’da satışa çıktı.

Şehrin gürültüsünden uzakta, ferah ve konforlu bir ortamda sakin yaz akşamlarının tadını dostlarıyla çıkarmak isteyen İstanbullular, en sevilen müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik versiyonlarıyla dinleyecek.

Saat 17.00’de Nehir Yıkık’ın performansıyla başlayacak akustik gecede, 18.00’de Berkant Ali, 19.00’da Sera Savaş ve 20.00’de ise Tuna Kiremitçi sahne alacak.