'Cadı' filmi, uluslararası izleyicilerle buluşacak

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral'i buluşturan 'Cadı' filmi Türkiye'deki gişe başarısının ardından uluslararası izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

 'Cadı' filmi, uluslararası izleyicilerle buluşacak

WOW STUDIOS’un yapımcılığında Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği, ‘Cadı’ filmi, Türkiye’deki gişe başarısının ardından uluslararası izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Nisan ayında Türkiye’de vizyona girdiği haftalarda gişede lider olan WOW STUDIOS’un yapımcılığını üstlendiği psikolojik gerilim türündeki ‘Cadı’ filmi, 17 Ekim 2024 tarihinden itibaren Kuveyt, Bahreyn, BAE, Umman, Suudi Arabistan Krallığı, Katar, Ürdün ve Irak dahil olmak üzere MENA bölgesindeki izleyicilerle buluşacak.

31 Ekim 2024 tarihinde de Kazakistan'daki tüm sinemalarda gösterime girecek.

Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen gerilim dolu olayların anlatıldığı filmde Furkan Andıç ve Buse Meral dışında Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Türk Sineması’nın usta isimlerinden Nur Sürer gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

WOW Studios yöneticileri, bu sinema deneyimini daha geniş bir izleyici kitlesine sunmaktan dolayı duydukları heyecanı ve "Cadı"nın dünya çapındaki izleyicileri de büyülemeye devam edeceğini dile getiriyor.