'Camdaki Kız'da Nalan'ı korkutan not! 'Ters köşe biri çıkacak'

Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi 'Camdaki Kız' 16 Haziran akşamı yayınlanan 47'nci bölümüyle sezon finali yapmıştı. Kısa bir tatilin ardından üçüncü sezonuyla ekranlara dönen dizi, 15 Eylül'de 48'inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonun ilk bölümünde Alp'i döven Sedat'ın içeri girmesi dikkat çekerken Nalan'a bırakılan gizemli not gündem oldu. İşte 'Camdaki Kız'ın yeni sezonunun ilk bölümünde yaşananlar...

'Camdaki Kız'da Nalan'ı korkutan not! 'Ters köşe biri çıkacak'

Perşembe akşamları yayınlanan ve Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız', üçüncü sezonuyla 15 Eylül Perşembe akşamı izleyicisiyle buluştu. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı ve 48’inci bölümüyle ekranlara gelen diziye; Sedat’ın tutuklanmasıyla dağılan Koroğlu Ailesi ve Nalan’a Hayri ile öpüştüğünü gördüğüne dair not damga vurdu.

Camdaki Kız’ dizisinin son bölümünde; düğün günü Alp, bebeği söylemesin diye onu öldüresiye döven Sedat’ın hapse girmesi; Koroğlu Ailesi’ne yeni bir üzüntü yarattı. Gülcihan, Selen ve Nalan; Sedat için üzülürken; Rafet’in, oğlunu kanunlara emanet etmesi her şeyi çözümsüz bıraktı. Kocasını görmeye giden Nalan ise ona; Alp’i neden dövdüğünü sordu. Gerçekleri anlatamayacağı için sinirlenen Sedat ise eşine bağırdı.

'Camdaki Kız'da Nalan'ı korkutan not! 'Ters köşe biri çıkacak'

"Keşke Sedat'ın yanında olsaydın"

Bu sırada evde kalan Muzo, odasından çıkmazken; Nalan’ın fotoğrafına bakarak, “Yerine birini koymaya çalışmak aptallıktı” dedi. Sonrasında kapıya gelen Döndü’yü içeriye alan Muzaffer, onunla dertleşti. Görüşten çıkıp ailesinin yanına dönen Nalan, Selen’in “Düğünde keşke Sedat’ın yanında olsaydın, o zaman bunlar yaşanmazdı” demesine bozuldu. Selen’e; “Sen de ablası değil misin? Yanında olsaydın kardeşinin” diyen Feride ise kızını korudu.

Nalan konuşurken Feride odaya daldı!

Eve gittiğinde eşini kurtarması için Rafet Bey’le konuşan Nalan, beklediği yardımı alamayacağını anladı. Kendisiyle alakadar olan Hayri’den de uzak durmaya çalışan Nalan, Billur ile vakit geçirdi. Düğünde kendisi ve Hayri’nin ortadan kaybolduğunu soran Billur’a olanı bitene anlatmayı düşünen Nalan, annesi de içeri gelince cesaretini kaybetti. Hayri ile öpüştüğü için kendini kötü hisseden Nalan Koroğlu, bunu bir daha asla yapmayacağını söyledi ve annesi ile Hafize’den kendisini eski günlerdeki gibi yıkamasını istedi.

'Camdaki Kız'da Nalan'ı korkutan not! 'Ters köşe biri çıkacak'

Cavit ve Gülcihan’ın geçmişte sevgili olduğunu öğrenen Rafet ise kendisiyle konuşmaya çalışan karısına; “Bana yıllar boyu, gözümün içine baka baka yalan söyleyen bir insanla devam edemem. En kısa zamanda boşanıyoruz. Çocuklara şimdilik söylemeyiz. Ortalık durulunca onlar da öğrenir” diyerek evliliklerinin bittiğini söyledi.

Rafet Koroğlu'ndan rest

Akşam yemeği öncesi Muzo’nun kapısına gitse de içeri girmeyi başaramayan Nalan, sofraya gitti. Bu sırada Selen’in kendisini iğnelemesine dayanamayınca; “Selen, senin benimle bir derdin mi var?” diye sordu. Böyle bir şey olmadığını söyleyen Selen de susmayı tercih etti. Bu sırada Feride Hanım’ın, Sedat’ı sormasıyla tansiyon yükseldi. Gerekirse Alp’le kendi konuşacağını söyleyen Gülcihan’a sert çıkan Rafet, “Ben hayatta olduğum sürece kimse böyle bir şey yapmayacak. Yaparsa bir daha bu sofraya oturamaz. Oturmaya kalkarsa da ben kapı dışarı ederim. Kanunlar ne derse o” dedi.

Davetsiz misafir Cana

Yaşanan bu gerginlik sonrası Koroğlu Ailesi’ni ziyarete giden Cana, herkesi şaşırttı. Selen’in kendisine telefonda bağırması sonrası köşke gelen Cana, yapıcı olmak için geldiğini ve bir çözüm bulmaları gerektiğini söyledi. Cana’nın gelmesine dayanamayan Nalan, soluğu dışarıda aldı. Onun evden çıktığı gören Hayri de peşinden gitti. Parkta birlikte oturan ikili, köfte ekmek yedi.

Feride'den yeni plan

Cana ve Selen’in fısır fısır konuşmasından şüphelenen, Alp’le Sedat arasında geçenleri öğrenmeye çalışan Feride ise Cana’yı ertesi gün Emirgan’daki parka çağırdı. Oraya gitmeyen Feride, planı doğrultusunda Alp’in karşısına dikildi ve ne bildiğini sordu.

'Camdaki Kız'da Nalan'ı korkutan not! 'Ters köşe biri çıkacak'

Sedat'tan babasına telefon

Gece çalışma odasında düşünen Rafet Bey’i gören Nalan, kayınpederine çay getirmeyi teklif ederken; koğuşta tuvalet temizleyen ve Cavit’in yardımlarına rağmen zor günler geçiren Sedat, babasını aradı. İçeride nefes alamadığını belirten Sedat, kendisini çıkarması için babasına yalvarırken; “Alp’i susturmam gerekiyordu ben de susturdum” dedi. Rafet ise telefonu oğlunun yüzüne kapattı.

Telefonu oğlunun yüzüne kapatan Rafet ise ertesi sabah kimseye söylemeden evden çıktı. Soluğu Sedat’ın yanında alan Koroğlu; ona yüz vermeden, tek bir soru soracağını söyledi. Rafet Bey, oğluna; “Alp ne biliyor da onu susturmak istedin?” diye sordu.

'Camdaki Kız'da Nalan'ı korkutan not! 'Ters köşe biri çıkacak'

Nalan'a gizemli not

Rafet’in yokluğu evdeki herkesi telaşlandırırken; Muzo’nun odasından bir düşme sesi geldi. Yerde baygın yatan Muzo’nun ne halde olduğunu bilmeyen Gülcihan ve Selen iyice panik olurken; Nalan da gürültüye uyandı. Tam aşağıya inmeye hazırlanan Nalan; baş ucunda bir kart buldu. Kartta; “Ne yaptığını biliyorum. Aklını başına al. Yoksa…” yazması Nalan’ı şoke etti.

Selen’in Nalan’a olan tavrı ve düğünde öpüşen Nalan ile Hayri’yi görenin kim olduğu, notu odaya kimin bıraktığı sosyal medyada gündem oldu. İşte o yorumlardan bazıları…

“Gizli aşk ortaya mı çıkıyor?", "Nalan'a notu kim yazdı? Selen zannettiriyorlar ama bence ters köşe biri çıkacak”, “Selen, Sedat’ın yaptıklarıyla ilgilense keşke”, “Selen nasıl her şeyi görmüş olabilir ki? Görse görse Muzo görmüştür”, “Selen, Sedat ve Alp’i ayırmaya çalışıyordu. Nalan ve Hayri’yi nasıl gördü anlamadım?”, “Muzo yazdı bence notu”, “Bence Feride yazdı notu. Nalan panik olsun da Hayri ile arasındaki otaya çıksın diye”, “Selen kavganın olduğu yerdeydi. Nalan’la Hayri’yi görmesine imkan yok”, “Nalan’ı gören Selen değil, ters köşe yapıyorlar”, “Gören Billur olabilir, o gün otelde onu arıyordu.” (Milliyet)

'Camdaki Kız'da Nalan'ı korkutan not! 'Ters köşe biri çıkacak'