Caner Toygar, kafasında neden bardak kırdı? Yıllar sonra her şeyi itiraf etti!

2000'li yılların başına ekrana gelen 'Gelinim Olur musun?' yarışmasına katılan ve tüm Türkiye'de tanınır hale gelen Caner Toygar yıllar sonra her şeyi itiraf etti. Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olan ünlü damat adayı yıllar önce kafasında neden bardak kırdığını açıkladı.

Caner Toygar, kafasında neden bardak kırdı? Yıllar sonra her şeyi itiraf etti!

Armağan Çağlayan'ın Youtube programının yeni konuğu şimdilerde Esra Erol'un programında muhabirlik yapan Caner Toygar oldu.

'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tüm Türkiye tarafından tanınır hale gelen Toygar, yıllar sonra ilk kez her şeyin perde arkasını anlattı.

tv100'de yer alan habere göre, kendisiyle özdeşleşen 'kafada bardak kırma' hareketinin aslını yıllar sonra açıklayan Toygar, reklam iddialarına son noktayı koydu.

"Keşke onu yapmasaymış"

Toygar, "Gülben Ergen'in programında beni günlerce aradılar. Ben dedim ki, 'İyi değilim. Programa çıkmak istemiyorum. Biliyorum tatsızlık çıkacak. 3 ay aradılar. En son dedim ki Tülin'i yayına almayacaksanız ben geleceğim. Asla Tülin'i bağlamayacağız dediler... Zaten o dönem psikolojim bozuk. Biraz konuştuktan sonra Tülin'i bağladılar. Tülin de o dönem sürekli yalan-doğru bir şeyler anlatıyordu. Yayına bağlanınca yine bir şeyler söyledi. Ben de sinirlendim. O an Gülben Hanım, 'Al su iç' dedi. Keşke onu yapmasaymış. Bardağı aldım, vurdum... Keşke vurmasaydım." dedi.

"Kafam yerine geldi"

Hakkında çıkan 'reklam' iddialarına da değinen Caner, "İnsanlar 'Reklam yaptı, para aldı' diyor. Zaten ben o günlerde çok sayıda programa, en iyi programlara çıkıyordum. Neden bardak kırayım da gündeme geleyim ki? Buradan söylüyorum pişmanım. 'Ünlülerin sinirli halleri' diye her hafta gösteriyorlar. Olmuş bitmiş, 23-24 yaşındaydım. Yaptığım doğru değil. O an bir sinir patlaması oldu. Vurunca da rahatladım, kafa yerine geldi. Ondan sonra hayata daha değişik bakmaya başladım" şeklinde konuştu.