Cedi Osman ile evlenmişti! Ebru Şahin'den sürpriz hamle!

Cedi Osman ile dünyaevine giren Ebru Şahin, Instagram'da soyadını, 'Ebru Şahin Osman' olarak güncelledi.

Cedi Osman ile evlenmişti! Ebru Şahin'den sürpriz hamle!

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz hafta Kuzey Makedonya'da evlenmişti.

Evlendikten sonra ilk işi bu oldu

Ohri kentinde Cedi Osman ile hayatını birleştiren Şahin'den nikah sonrası ilk hamle geldi. Şahin, Instagram hesabında soyadını "Ebru Şahin Osman" olarak güncelledi.

Cedi Osman ile evlenmişti! Ebru Şahin'den sürpriz hamle!

"Çok heyecanlıyım"

Ebru Şahin, düğün öncesi, "Makedonya'da aile arasında nikah yapmıştık. Burada arkadaşlarımızla eğlenmek istiyoruz. Çok heyecanlıyım, çok da bir şey diyemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

"Ebru'yu gelinlikle görünce..."

Cedi Osman ise, "Hem yakın dostlarımız hem de ailemiz burada. Her şey çok güzel olsun." dedi. Ünlü basketbolcu, Ebru Şahin'i gelinlikle gördüğü ilk anları da anlattı. Cedi, "Gerçekten bayıldım. O an zaten bir anda gittim. Hiç yoktum o anda. (Gülüyor)" şeklinde sözlerini sürdürmüştü.

"Hayatımdaki en güzel şey"

Öte yandan Kapadokya'da sevgilisinden "Evet" yanıtını alan Cedi Osman (26), verdiği bir röportajda Şahin'e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden bahsetmişti.

Sözlerine, "Hayatımdaki en güzel şey..." şeklinde başlayan Cedi Osman, "Çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O benim için gerçekten çok özel." ifadelerini kullanmıştı.

"Onu gördüğüm gün bunu biliyordum"

Ünlü basketbolcu, "O bir tane... Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay!" demişti.

"Kalpten bağlılığımız var"

Şahin ise, "Birbirimizde her gün yeni bir şeyler keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum." diye konuşmuştu.