Cemal Hünal'dan yıllar sonra gelen 'Issız Adam' itirafı

'Issız Adam' filmiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Cemal Hünal, yıllar sonra filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Cemal Hünal'dan yıllar sonra gelen 'Issız Adam' itirafı

Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, 2008 yılında seyirciyle buluşup, büyük bir gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Cemal Hünal, samimi açıklamalarda bulundu.

Issız Adam filmiyle büyük ün kazanan oyuncu, filmle ilgili bir anısını anlattı.

"Birden kendimi sette buldum"

2008 yılında vizyona giren 'Ulak' filmiyle ilk kez kamera önünde yer alan 45 yaşındaki oyuncu, "Ulak filminde Yetkin Dikinciler'in alt dublörüydüm, birden rolü kaptım. İlk rolüm hikayenin içerisindeki masalsı karakterdi. O dönem Nişantaşı'nda restoran çalıştırıyordum. Ulak'tan sonra filmin yönetmeni Çağan Irmak'ı restorana davet ettim. 'Issız Adam'dan bahsetti bana. Daha senaryoyu yazmamıştı ama restoranda sahne sahne anlattı. 'Bu filmde oynar mısın?' diye sordu, 'Evet' dedim. Birden kendimi sette buldum." ifadelerini kullandı.

"Gülmekten sandalyeden düştü, şaka yapmıyorum!"

Cemal Hünal, Issız Adam hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Çağan, filmden böyle bir başarı beklemiyordu. 'İnşallah şu filmi 350 bin kişi izler de Mustafa Bey'in parasını çıkaralım' dedi. Sonra bana, 'Cemal bu filmi kaç kişi izler?' diye sordu. 'Herhalde 1.5 milyon kişi izler' dedim. Gülmekten sandalyeden düştü, şaka yapmıyorum! Film dört milyona yakın gişe yaptı."