27 yaşındaki oyuncu Joseph Wandera hayatını kaybetti

Popüler İngiliz dizisi Coronation Street oyuncularından Joseph Wandera, 27 yaşında gizemli bir şekilde hayatını kaybetti.

27 yaşındaki oyuncu Joseph Wandera hayatını kaybetti

Bir gözü birden görmemeye başlayıp vücudunun bir tarafı hissizleşen oyuncu Joseph Wandera, geçirdiği nöbetin ardından beklenmedik bir şekilde öldü.

Gelecek vadeden isimler arasında gösterilen ünlü oyuncu Joseph Wandera, tatil için gittiği Kosta Rika'da hastalandıktan sonra nöbet geçirerek hayatını kaybetti.

27 yaşındaki oyuncunun ölümü İngiltere'de şok etkisi yarattı. Tatil için gittiği Kosta Rika'da katıldığı bir partide kendisini kötü hissetmeye başladığı öğrenildi. Wandera, kız arkadaşını arayarak kendisini iyi hissetmediğini söyledi.

Bir süre sonra Wandera'ın bir gözü görmemeye başladı, ardından vücudunun sol tarafında his kaybı oluşan ünlü oyuncu, kalmak için Villa Verde One'daki arkadaşının evine gitti. Kanepede uyuyan oyuncu, birkaç saat sonra nöbet geçirmeye başladı. Ambulans çağrıldı ancak sağlık ekiplerinin tüm çabasına rağmen Wandera hayatını kaybetti.

Oyuncunun ölüm nedeni belirsiz olduğu için soruşturma başlatıldı. Otopsinin ardından Wandera'nın ölüm nedeninin netleşmesi bekleniyor.

Wandera, BBC Comedy Showcase'de yayınan bir filmle başladığı oyunculuk kariyerinde Inside Out dizisinde rol aldı. Daha sonra Coronation Street'te oynayarak üne kavuştu.