Danilo Zanna'nın yeni aşkıyla ilgili şaşırtan detay ortaya çıktı

MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. Zanna, Eda Alkaya ile yeni bir aşka yelken açtı. Sürpriz ilişki sonrası şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Danilo Zanna'nın yeni aşkıyla ilgili şaşırtan detay ortaya çıktı

MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşandı.

İtalyan şef tarafından açılan boşanma davasının yaklaşık 20 dakika süren duruşması sonucunda taraflar tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

"Oğulları için her zaman bir arada olacaklar"

İtalyan şef Zanna’nın duruşmanın ardından açıklama yapan avukatı Altın Mimir ise, "Tarafların müşterek bir çocuğu var. Anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları ve arkadaşlıkları devam edecek. Oğulları için her zaman bir arada olacaklar" dedi.

Yeni sevgilisiyle görüntülendi

Bir süredir özel hayatı merak konusu olan Danilo Zanna'nın, yeni sevgilisiyle çekilmiş pozları ortaya çıktı. Zanna'nın yeni sevgilisinin adının Eda Alkaya olduğu öğrenildi.

Doğum gününde sarmaş dolaş poz

Geçtiğimiz günlerde 40'ıncı yaşını görkemli bir partiyle kutlayan Danilo Zanna'ya kız arkadaşı Eda Alkaya'nın da eşlik ettiği ortaya çıktı.

'Kask' detayı şaşırttı

Danilo Zanna'nın sürpriz aşkı sonrası şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Danilo Zanna, geçtiğimiz aylarda oğlu Zeno Tibet ile kasklı bir paylaşım yapmıştı. Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddia edilen Eda Alkaya'nın sosyal medya hesabından Zanna ve oğlunun taktığı kaskın fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı.

Bu detayı görenler, "Danilo Zanna ile Eda Alkaya uzun süredir birliktelik mi yaşıyor?" sorusuna cevap aramaya başladı.

Danilo Zanna'nın yeni aşkıyla ilgili şaşırtan detay ortaya çıktı