DC Süper Evciller Takımı, gişenin yeni lideri oldu

DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets), ABD'de ilk hafta sonunda 23 milyon dolar hasılat elde ederek gişenin zirvesine yerleşti.

DC Süper Evciller Takımı, gişenin yeni lideri oldu

DC evreninin demirbaşları Superman ve Batman gibi karakterlerin hayvan süper kahraman dostlarının hikâyesini anlatan DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets), ABD'de gösterimdeki ilk üç gününde 23 milyon dolar hasılata erişerek Box Office ABD hafta sonu listesinin zirvesine yerleşti. Film, üç günde globalde ise 41,4 milyon dolara ulaştı.

Box Office Türkiye’de yer alan habere göre, bir önceki hafta sonunun lideri olan Hayır (Nope), yaklaşık %58 ikinci hafta sonu düşüş oranıyla 18,55 milyon dolar hasılat topladı ve listenin ikinci basamağında yer aldı. Film, ABD'de on günde toplam 80,58 milyon dolar hasılata ulaştı.

Gösterimdeki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder), 13,08 milyon dolarla üçüncü sırada kendine yer bulurken, dünya genelinde şu ana kadar 662,42 milyon dolara erişti.

Vizyondaki beşinci hafta sonunu geçiren bir başka gişe filmi Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru), 10,88 milyon dolarla dördüncü sırada haftayı kapattı ve globalde toplamda 710,37 milyon dolara erişti.

Yılın en büyük gişe olaylarından biri olan Top Gun: Maverick ise 8,2 milyon dolarla onuncu hafta sonunda da ilk 5’te yer almayı başardı. Film, dünya genelinde 1,3 milyar dolar baremini geride bıraktı.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (29-31 Temmuz 2022)

1- DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) - 23 milyon dolar

2- Hayır (Nope) - 18,55 milyon dolar

3- Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder) - 13,08 milyon dolar

4- Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru) - 10,88 milyon dolar

5- Top Gun: Maverick -8,2 milyon dolar