Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ne zaman evlenecek?

Geçen yıl Temmuz ayında şarkıcı Zeynep Bastık ile nikah masasına oturan Tolga Akış, önceki gün City's Nişantaşı valeden son model aracını alırken görüntülendi. Akış, yakın dostları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un ne zaman evleneceğini açıkladı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ne zaman evlenecek?

Yeğeniyle alışverişe çıktığını söyleyen Tolga Akış, Zeynep Bastık’ın İzmir’de konseri olduğu için yanlarında olamadığı belirterek "Birbirimizi özlüyoruz ama alışmak zorundayız. Şehir şehir gezmesi normal" dedi.

Snob Magazin'de yer alan habere göre Akış, valeye bıraktığı üstü açık Porsche marka araç için "Bu benim aracım. Keyifle kullanıyorum" dedi.

"Tartışmadık bile..."

Tolga Akış, Edis ile eşi Zeynep Bastık’ın gündem olan samimi dans videosu hakkında "Edis, ikimizin de çok yakın arkadaşı. O dans bizim için sorun olmadı. Biz bu durumu aramızda tartışmadık bile. O dönem yazılanlara üzüldük hepsi bu kadar" ifadelerini kullandı.

"Düğünü çok uzatmazlar"

Akış, yakın arkadaşı Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e yaptığı evlilik teklifini soran muhabirlere, "Kendi aralarında güzel bir kutlama yaptılar. Sosyal medyaya yansıyan haberleri anbean takip ettim. Düğünü çok uzatmazlar gibi geliyor" açıklamasında bulundu.

Haber