Dilan Çiçek Deniz-Thor Saevarsson çiftinin düğünü ertelendi! İşte sebebi...

2014 yılında katıldığı güzellik yarışmasında ikinci olan Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Bebek'te bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Aralık 2021'de Boğaz'da evlilik teklifi alıp, 'Evet' yanıtını verdiği İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaları beklenen genç oyuncu, düğünü ertelediklerini açıkladı.

Dilan Çiçek Deniz-Thor Saevarsson çiftinin düğünü ertelendi! İşte sebebi...

'Çukur' ve 'Alev Alev' dizilerinin ardından Burak Deniz'le başrolü paylaştığı 'Gidenler' filminde kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz (27) ile kendisinden 10 yaş büyük İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson, geçtiğimiz haftalarda birlikteliklerinin birinci yıl dönümlerini sosyal medyada duygusal bir paylaşımla kutlamıştı.

"Ölmeden önce bilmeni istedim"

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre, son dönemin popüler isimleri arasında yer alan oyuncu, "Seni gerçekten derinden seviyorum. Ölmeden önce bilmeni istedim" derken Saevarsson da "Sonsuzluğa ve ötesine..." mesajıyla aşkını gözler önüne sermişlerdi. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi görmüştü.

Dilan Çiçek Deniz-Thor Saevarsson çiftinin düğünü ertelendi! İşte sebebi...

"Alıştı bizim adetlere"

"Gelinlik baktım ama daha çok bakmamız lazım, yavaş yavaş olacak bu işler" diyen Deniz, sevgilisinin Türk örf ve adetlerini öğrenmeye başladığını söylemişti: Alıştı bizim örf ve adetlere, zaten hepsini de yapacağız. Yabancılık çekmiyor.

"İşlerden düğüne fırsat yok"

Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen Dilan Çiçek Deniz'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Geçtiğimiz haziran ayında aşk yaşamaya başlayan ve bu yaz dünyaevine girmeleri beklenen ünlü oyuncu ve Thor Saevarsson, sürpriz bir karara imza attı.

Yönetmen sevgilisi ve kendinin iş yoğunluğu nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirten 27 yaşındaki güzel, şu ifadeleri kullandı:

“Düğün iptal olmadı. Benim çekimlerin başlıyor. Thor’un kendi işleri var. Bu yüzden düğünü ertelemek zorunda kaldık.”

Dilan Çiçek Deniz-Thor Saevarsson çiftinin düğünü ertelendi! İşte sebebi...

"Benim de beğendiğim isimler var"

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile beğeni toplayan Dilan Çiçek Deniz, “Sizin sosyal medyada paylaşımlarını beğendiğiniz isimler var mı?” sorusuna, “Tabii ki benim de beğendiğim kişiler var ama şimdi isim verirsem kırılanlar olur” yanıtını verdi.