Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı! Venüs retrosu, burçları nasıl etkileyecek?

Dr. Astrolog Şenay Devi, Venüs retrosunun burçları nasıl etkileyeceği tek tek açıkladı. Peki, Venüs retrosu ne zaman başladı? Venüs retrosunun tüm burçlara etkileri neler? Venüs retrosunda nelere dikkat edilmeli? İşte tüm detaylar…

Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı! Venüs retrosu, burçları nasıl etkileyecek?

İşte Dr. Astrolog Şenay Devi’nin analizi:

“Son zamanlarda aşk hayatınızda bazı ağır temalar veya kafa karışıklığı duyguları ortaya çıktıysa, muhtemelen 19 Aralık'ta başlayan ve 29 Ocak 2022'ye kadar süren Venüs retrosu 2021'i suçlayabilirsiniz. Venüs her bir buçuk yılda bir geri hareket eder ve gerçekleştiğinde, gerçekten değer verdiğimiz ve hayatımıza çekmek istediğimiz şeylere derinlemesine bir dalış yapmamız isteniyor. Herkes bu gezegensel geri dönüşün etkilerini bir şekilde hissedecek olsa da, Venüs gerilemesinden en çok etkilenen burçlar drama için ekstra hazırlıklı olmak isteyecektir.

Astrolojide Venüs, romantizm, ilişkiler, para ve güzellik gibi hayatımızın bazı çok önemli kısımlarını yönetir. Altı haftalık gerileme döneminde, bu alanlarda devam eden temel sorunları çözmemiz gerekecek. Birçok insan ilişkilerinde çözülmemiş drama ile uğraşırken, diğerleri benlik saygısı veya para meseleleri üzerinde çalışmak zorunda kalabilir. Eski sevgilileriniz DM'lerinizde veya hayallerinizde ortaya çıkarsa şaşırmayın, çünkü bu dönemler aynı zamanda bizi romantik hafıza şeridinde gezilere göndermekle ünlüdür. Aşkta ağırdan alın ve ciddi kararlar vermekten kaçının, çünkü geriye dönüşler olayları gerçekte oldukları gibi görmeyi zorlaştırabilir.

Özellikle bu Venüs retrosu, 2013 kışından bu yana gerçekleşmeyen, pragmatik dünya burcu Oğlak bölgesinde gerçekleşiyor, bu nedenle aşktaki değerlerimiz konusunda gerçekçi olacağız ve zamanımıza gerçekten neyin değeceği konusunda netlik arıyor olacağız. Enerjinizi çıkmaz ilişkilere yatırıyorsanız veya romantik ihtiyaçlarınızı ihmal ediyorsanız, şimdi bu dengesizlikleri düzeltmeye başlamanın ve zevkinize öncelik vermenin tam zamanı. Bu sefer hangi temaların ortaya çıkabileceğine dair ipuçları için 2013'ün sonunda ve 2014'ün başında aşk hayatınızda neler olduğuna bakın.

Venüs retrosu Koç'u nasıl etkileyecek?

Aşk, bu gerileme için kesinlikle büyük bir tema olsa da, Koç, deneyiminiz muhtemelen Venüs'ün aleminin para tarafına doğru eğilecek. İş söz konusu olduğunda değerlerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve ödeme oranınızla ilgili geçmiş konuşmalar da gözden geçirilmek üzere geri gelebilir, bu nedenle değerinizi konuşmaya hazır olun.

Venüs retrosu Boğa'yı nasıl etkileyecek?

Venüs, yönetici gezegeniniz Boğa, bu nedenle bu geri hareket, hayatınızın size zevk getirmesi gereken kısımlarını yeniden incelemek için önemli bir zaman. Aşk hala bir macera gibi mi geliyor yoksa ilişkileriniz biraz fazla sıradan hissetmeye mi başladınız? Uzun süredir eksik olan aşk ilgisi yeniden ortaya çıkabilir ve dikkatinizi çekebilir, bu da günlük rutininizin ötesinde uzanan geniş dünyayı keşfetmek için olağan sınırlarınızı zorlamanıza neden olabilir. Denizde o kadar çok balık var ki, okyanusun küçücük bir köşesine sıkışıp kalmanıza izin vermeyin.

Venüs retrosu İkizler'i nasıl etkileyecek?

Havadar İkizler benliğiniz, çoklu görevlere ve ellerinizi birçok tencereye sokmaya alışkın, ancak bu retrograd size sınırların gücünü öğretmek için burada. Enerjinizin çoğunu kimin ve neyin aldığını gözden geçirmenin ve bunların gerçekten değerli zamanınızı ve kaynaklarınızı harcamak istediğiniz ilişkiler, yatırımlar veya çabalar olup olmadığını değerlendirmenin zamanı geldi. Geri dönüşün sonunda, neye evet demek istediğinizi ve neyle bağlarınızı kesmeyi tercih edeceğinizi bileceksiniz.

Venüs retrosu Yengeç'i nasıl etkileyecek?

İlişkilerinizi ciddi bir şekilde kontrol etme zamanı, Yengeç. Bu Venüs retrosu sırasında, bire bir ortaklıklarınızın her kuytu köşesine dalıyor ve zaman içinde biriken pislikleri temizliyorsunuz. Dolabı saklayan kırgınlıklar veya eski iskeletler varsa, bunlar sallanabilir - bu nedenle sorunlarınızı konuşmaya ve aşk hayatınızdaki dinamikler hakkında gerçekçi olmaya hazır olun.

Venüs retrosu Aslan'ı nasıl etkileyecek?

Günlük hayatın akışına sana gerçekten tutku ve zevk veren şeyin ne olduğunun farkına varacak aşkına sahip çıkacaksın. Yavaşlamak ve küçük şeylerin tadını çıkarmak için bu gerilemeyi bir bahane olarak kullanın. Aşkın, şehvetin ve sevdiğiniz insanla özel günler için saklanmasına gerek yok tadını çıkartın duygularınızı özgür bırakın. Hayatınıza sevdiğiniz kişinin gözlerle bakın ve haftanın yedi günü günlük rutininize daha fazla değer katmanın küçük ama anlamlı yollarını bulun.

Venüs retrosu Başak'ı nasıl etkileyecek?

Venüs retrosu, haritanızın en romantik bölümlerinden birini aydınlatırken, Başak, aşk hayatınızda bazı değişikliklere uğramayı bekliyor. Konu flört etmeye geldiğinde zevklerinizin değiştiğini veya farklı bir "tip"le ilgilendiğinizi fark edebilirsiniz tutkular zamanla gelişir ve bu iyi bir şey! Geçmişteki duygusal arşivlerini inceleyin veya hangi romantik niteliklerin gerçekten ateşinizi yaktığını anlamanıza ve kovalamacayı sürdürmeye değer hale getirmenize yardımcı olması için kalbinizle yeniden bağlantı kurun. Devam eden ilişkinize de emek verin romantizmi canlandırın.

Venüs retrosu Terazi'yi nasıl etkiler?

Venüs, burcunuzun gezegen yöneticisi Terazi'dir, bu nedenle gerilemesi sizi yavaşlamak ve kış uykusuna yatmak gibi hissettirebilir. İlişkilerde kendinizi güvende, istikrarlı ve duygusal olarak güvende hissettiren şeylerle temas kurmak için bu iç gözlem dönemini kullanın. Enerjinizi uçarı hissettiren kaçamaklar yerine rahat hissettiren taahhütlere harcamak istiyorsunuz - bu yüzden anlaşma bozanlarınız konusunda net olun ve kutsal iç dünyanıza kimlerin girmesine izin vermek istediğinize karar verin.

Venüs retrosu Akrep'i nasıl etkileyecek?

Venüs retroları, dikkatimizi ilişkilerdeki derin konulara çekebilir, ancak aynı zamanda geçmiş kaçamakları tekrar gözden geçirmek ve ilişkilerimizin nasıl çalıştığını yeniden değerlendirmek için ilginç bir zaman olabilir. Kendinizi, radarınızdan düşen eski bir Tinder eşleşmesiyle yeniden flört ederken veya hatta kapanmak isteyen eski bir sevgiliyle yeniden bağlantı kurarken bulabilirsiniz. Herhangi bir ciddi taahhütte bulunmaktan vazgeçmek isteyebilirsiniz, ancak romantik değerleriniz hakkında bol bol dürüst konuşmalar yapın ve sizi nereye götürdüğünü görün.

Venüs retrosu Yay burcunu nasıl etkileyecek?

Bu Venüs retrosu tamamen buğdayı samandan, Yay burcundan ayırmakla ilgilidir. Değerli zamanınıza, paranıza ve kaynaklarınıza kim ve ne değer? Öz değer duygunuzla temasa geçmek ve sizin için gerçekten önemli olan ilişkilerin ve yatırımların ne olduğunu anlamak için biraz zaman ayırın. Bir şey bir tahliye veya zorlanma gibi hissediyorsa, geri adım atmanın ve onsuz nasıl daha iyi olabileceğinizi düşünmenin zamanı geldi.

Venüs retrosu Oğlak burcunu nasıl etkileyecek?

Önümüzdeki altı hafta boyunca burcunuzda geri giden Venüs ile Oğlak, imajınızı yeniden değerlendirdiğinizi ve kendinizi yeni zevklere açtığınızı görebilir. Tarzınız ve benlik duygunuz gelişiyor, bu yüzden gardırobunuzu gözden geçirmenin ve gardırobunuza yeni gözlerle bakmanın tam zamanı. Size doğru geliyor mu ve onların görmesini istediğiniz şeyi dünyaya yansıtıyor mu? Şimdi, ilişkilerinizi ve finansal yükümlülüklerinizi gözden geçirin ve kendinize aynı soruları sorun. İster işiniz, ister eşiniz veya sırtınızdaki kazak olsun, etrafınızı kim olduğunuzu ve kim olmak istediğinizi yansıtan enerjiyle kuşatmalısınız.

Venüs retrosu Kova burcunu nasıl etkiler?

Entelektüel bir hava işareti olarak, ilişkilerde zihinsel bir bağlantıya sahip olmak çok önemlidir. Peki ya aşkın daha mistik bileşenleri? Bu gerileme sizden hayatınıza ve ortaklıklarınıza manevi değeri neyin kattığını düşünmenizi istiyor. İlişkiler hakkında bir bakış açısı sunabileceğinden, yalnız zamanın sizin için ekstra anlamlı olduğunu görebilirsiniz - bu nedenle içe dönük olmak ve bilincinizin yüzeyine kadar yükselen korkuları ve fantezileri keşfetmek için bu fırsattan yararlanın.

Venüs retrosu Balıkları nasıl etkileyecek?

Balıklar çevrenizde benzer düşünen insanlardan oluşan bir topluluğa sahip olmak çok değerlidir. Ve bu Venüs retrosu sırasında, topluluğun sizin için ne anlama geldiğini yeni bir şekilde keşfedeceksiniz. Sosyal hayatınızdaki dinamiklerin değiştiğini ve mevcut arkadaş grubunuzun kim olduğunuzla hala uyumlu olup olmadığını yeniden değerlendirdiğinizi fark edebilirsiniz. Akıntıya doğru süzülmekten ve size aidiyet duygusu hissettiren diğer insanları, yerleri ve durumları keşfetmekten korkmayın. 

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...”