Dr. Astrolog Şenay Devi isyan etti! İşte nedeni…

Ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi, çırak olmadan ustalığa soyunan burç yorumcularına isyan etti!

Dr. Astrolog Şenay Devi isyan etti! İşte nedeni…

İşte Dr. Astrolog Şenay Devi’nin açıklamaları:

Günümüzde halen pek çok meslek alanında çırak olmadan ustalığa soyunan çok sayıda insan var.  Koskoca gökyüzünü 12 burçtan ibaret sayılmasına neden olup astrolojiyi gel geç bir sistem gibi benimsetmeye neden olan astronomi astroloji ve matematikten nasibini almamış burç yorumcuları!

Allah hepinizin iyiliğinizi versin! Evde kendi başınıza astroloji kitapları okuyarak kurs bitirerek astrolog olamazsınız. Ben birun soyunda müneccimbaşı astrolog olan bir astrolog olarak eğitimimi alarak Astrolog oldum. Halen de ve Yüce rabbim izin verdikçe eğitimlere devam ederek gökyüzüne rehberlik etmeye devam edeceğim. Eğitimsiz olmaz!

Dünyada aynı burca mensup milyonlarca insan var. Bu insanların aynı kaderi yaşamaları aynı davranış ve seçimlerde bulunmaları mümkün değildir!

Her ruh özel ve değerlidir!

Yaratılmış her insanın doğum haritası Gezegen yerleşimleri doğum yeri saati koordinatlarına göre farklıdır. Aynı parmak izlerimizin bir diğerimizden farklı olduğu gibi! Hatta tek yumurta ikizlerinin Bile doğum haritaları birbirlerinin aynısı değildir!  4 dakikalık fark ikiz çocukların haritalarının birbirinin aynısı olmasına izin vermez.  Gezegenlerin yerleşimi değişir dereceleri ilerler ve farklı anlamlar kazanır ve kişilere de farklı özellikler verir.

Astrolojik yorumlardan doğduğumuz ondalığa göre güneş burcumuzun genel bilgilerinden faydalanırız.

Kişisel doğum haritamızda da 12 ev vardır her ev yaşamsal bir alanla ilişkilidir. 10 gezegen 12 burç ve diğer astronomik faktörler doğum haritamızı oluşturur. Bizlerin fiziksel özelliklerimizi yükselen burcumuz kişiliğini güneş burcumuz duygularımızı ortaya koyma şeklimizi ay burcumuz ve tabi diğer gezegenler de temsil ettiklerine göre yeteneklerimizi zayıflıklarımızı hastalık potansiyelimizi maddi manevi kazanımlarımızı cinsel kimliğimizi ilişkilerimizi kısacası hayatın içinde var olan her şeyin yaşamlarımızda ki ipuçlarını verir. Yol gösterici bir pusula gibidir pin kodlarımızı çözmemiş yaşam yolculuğumuzda kendimizi tanımamız potansiyelimizi fark etmemiz için.

Doğum haritası analizi astronomi ve astrolojinin bileşkesidir.  Kişiye özelden 1.&1.5 saatlik bir çalışma ile kişiye özeldir. Ulu orta yorumlanamaz!