Ece Barak'ın yeni şarkısı 'Duyduğum Anda Aşık Oldum' yayınlandı

Alternatif pop müzik türündeki şarkıları ile dikkat çeken ve bir sonraki çalışması merakla beklenen söz yazarı, besteci ve yorumcu Ece Barak, Duman Gibi isimli hareketli ve enerji dolu yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

Ece Barak'ın yeni şarkısı 'Duyduğum Anda Aşık Oldum' yayınlandı

Bundan önce yayımlanan Şubat Soğuğu şarkısından sonra bir Emir Can İğrek söz ve bestesini daha yorumlayan Ece Barak, kendine has vokal tarzı ile dikkat çekiyor. Emir Can İğrek, şarkıda aynı zamanda geri vokallerde de sanatçıya eşlik ediyor.

Hem vokali hem de sözleri itibarıyla güçlü ve akılda kalıcı bir şarkıya imza atan sanatçının yeni şarkısının düzenlemesi, mix ve mastering çalışması Emre Kaya imzası taşıyor.

Şarkının ruhuna ve temasına uygun bir de klip yayımlayan Ece Barak, Ozan Çağatay yönetmenliğinde ve Sıla Yılmaz sanat direktörlüğünde kamera karşısına geçti.

Ece Barak, yeni şarkısı Duman Gibi ile ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade ediyor:

''Duman Gibi şarkısı Emir’in ellerinden çıkan bir hikaye ve duyduğum anda aşık olduğumu görünce bana hediye etti bu güzel şarkıyı. Kendisi hem çok gurur duyduğum bir dostum; hem de hayranı olduğum bir müzisyen ve söz yazarı. Aranjörüm Emre Kaya da büyük bir heyecan ve özenle şarkıyı işledi ve bitirdi. Fotoğraflar ile klibi de Ozan Çağatay çekti ve tüm süreçte Sıla Yılmaz bizimle beraber koşturdu. Duman Gibi tam bir ailenin işi. Umarım herkese geçer bu his.''

Ece Barak'ın yeni teklisi Duman Gibi ve klibi, tüm dijital platformlarda yayınlandı.