Eda Ece ile Buğrahan Tuncer ayrıldı mı?

Yaklaşık 3 yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in, ilişkilerine yeniden nokta koyduğu iddia edildi.

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer ayrıldı mı?

Ünlü oyuncu Eda Ece ile Anadolu Efes'te forma giyen basketbolcu Buğrahan Tuncer, 2019'un haziran ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Çalkantılı birlikteliklerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden çiftin ilişkisi adeta yılan hikayesine döndü.

Üçüncü kez bitti

Habertürk’ten Aytekin Teker’in haberine göre, bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikilinin yeniden ayrıldığı konuşuluyor. Daha önce "Özel hayatımı sürekli açıklamak, 'ayrıldım, barıştım, kavga ettim' demek istemiyorum" ifadelerini kullanan Eda Ece'nin üçüncü kez ilişkisini noktaladığı ileri sürüldü.

Sevgilisini bıraktı, gazetecilerden kaçtı

Geçtiğimiz hafta Yeniköy'de sevgilisiyle yürüyüş yaparken görüntülenen Eda Ece, gazetecileri fark edince paniklemiş ve Buğrahan Tuncer'i yalnız bırakarak, koşar adımlarla olduğu yerden uzaklaşmıştı.

"Alnımızda ne yazıyor bilmiyorum"

Ünlü oyuncu, Buğrahan Tuncer ile evlilik planları olup, olmadığı sorularına, "Aileme bağlı ve aile kurmayı isteyen bir insanım. Böyle şeyler kısmet. Evlenmek ve çocuk yapmak isteyen biriyim. Buğra ile mi kısmet olur, alnımızda ne yazıyor onu bilmiyorum. Şu an için bir hazırlık yok" ifadelerini kullanmıştı.

"Çocuk yapmak isteyen biriyim"

Kalabalık aileyi sevdiğini ifade eden Eda Ece, "Kaç çocuk istersiniz?" sorusuna, "Allah nasip ederse iki-üç çocuk isterim" diye yanıt vermişti.