Eser Yenenler'in eşi Berfu Yıldız Yenenler'den 'aldatma' itirafı

Sunuculuğunu üstlendiği Miss Turkey 2021'de yaptığı açıklamalarla uzun süre konuşulan Berfu Yıldız Yenenler, 'Hiç aldattın mı?' sorusuna cevap verdi. Yenenler, 'Lise zamanlarında muhakkak birini duygusal olarak aldatmışımdır. Onunlayken bir başkasından hoşlanmışımdır. Bu aldatmak sayılıyorsa, evet aldattım' dedi.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yıldız Yenenler'den 'aldatma' itirafı

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015'te 4. güzel seçilen Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz Mart ayında dünyaya gelmişti.

"Aldattım"

Berfu Yıldız Yenenler, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programına konuk oldu. Yenenler, samimi açıklamalarda bulundu.

Eşiyle çok iyi anlaştığını söyleyen 26 yaşındaki Yenenler, Aslı Şafak'ın, "Hiç aldattın mı?" soruna, "Ergenlik döneminde aldatmışımdır. Tam hatırlamıyorum, lise zamanlarında muhakkak birini duygusal olarak aldatmışımdır. Onunlayken bir başkasından hoşlanmışımdır. Bu aldatmak sayılıyorsa, evet aldattım" yanıtını verdi.

Berfu Yenenler, daha sonra "Kimi aldattın?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Fiziksel olarak aldatma değil de, duygusal olarak olmuştur. Olur ya öyle lisede, yan sınıftakini de seviyorum ama öteki sınıftakini de seviyormuşum... Ay karşıdaki de çok tatlıymış falan... O zamanlardan bahsediyorum."

Miss Turkey 2021'e damga vuran diyalog

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesinin sunuculuğunu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler üstlenmişti. Organizasyonun ilerleyen dakikalarında ünlü çift arasında geçen diyalog hem geceye hem de sosyal medyaya damga vurmuştu.

İlk canlı yayın deneyimine çıktığını belirten ve patavatsız biri olduğunu söyleyen Berfu Yenenler'in bu sözlerinin ardından Eser Yenenler eşine, "Sen kendini bana bırak, rahat ol" ifadelerini kullanmıştı.

"Ne zaman kendimi sana bıraksam..."

Berfu Yenenler'in, "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor." yanıtı ortalığı yıkmıştı. Yenenler'in eşine verdiği cevap salonda önce derin bir sessizlik yarattıktan sonra kahkaha tufanı koparmıştı.

Jüri üyelerinden Azra Akın da kahkahalara boğulmuştu. Berfu Yenenleri'in sözleri sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

"Bu şakadan dolayı kendimi hiç rahatsız etmiyorum"

Berfu Yenenler kendisine gelen eleştirilerin ardından, "Karı-koca arasındaki naif bir şakadan bile duyar kasmak isteyenler için şunu söylemek isterim; Televizyonda öpüşme görünce koşarak kanal değiştirmek zorunda olarak büyümedim ve burası özgür bir ülke. Eminim bu şakayı bir erkek yapsa bu kadar üstüne durulmazdı. Kadın olarak bu şakayı yaptığım için kendimi hiç rahatsız hissetmiyorum. Açıkçası bana bu alanı açtığı için de ekstra teşekkür ederim kocacığım." ifadelerini kullanmıştı.

Eser Yenenler ise, "Ahlak bekçiliğini sakince yere bırakın ve gülün" mesajını paylaşmıştı.