Fenerbahçe'den 11 maçlık müthiş seri! Kadıköy'de Gaziantep'i de yıktı!

Fenerbahçe'den muhteşem seri... Ülker Stadı'nda Gaziantep FK'yı ağırlayan sarı lacivertliler yine kazandı. Seyircisi önünde 3-2 kazanan Fenerbahçe puan tablosuna 3 puan daha yazdırdı. Son 11 haftada 10. galibiyetini alan Kanarya lig ikinciliği için sürdürdüğü inadını devam ettirdi.

Fenerbahçe'den 11 maçlık müthiş seri! Kadıköy'de Gaziantep'i de yıktı!

Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup etti. Ligde ikincilik yarışı için seyircisi önünde puan kaybı istemeyen sarı lacivertliler istediğini aldı.

Son 11 maçta 10. galibiyetini alan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde yakaladığı müthiş seriyi sürdürdü. 68 puana ulaşan Kanarya bitime 3 hafta kala önemli bir avantaj elde etti.

Serdar Dursun farkı 2’ye çıkardı

Rossi’nin golüyle perdeyi açan sarı lacivertliler soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti. İkinci yarıda penaltı kaçıran Serdar Dursun birkaç dakika sonra hızlı gelişen atakta golü buldu ve farkı 2’ye çıkardı.

Gaziantep 64’te farkı 1’e indirip umutlandı. Ancak 82’de Miha Zajc sahneye çıktı ve durumu 3-1’e getiren golü kaydetti.

Uzatmalarda Gaziantep FK VAR kontrolü sonrası elle oynama tespit edilince penaltı kazandı. Maxim penaltıyı gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 3-2.

Bu sonucun ardından Konyaspor’a maç fazlasıyla 4 puan fark attı. Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 42 puanda kalan Gaziantep ise haftaya Kayserispor’u evinde ağırlayacak.