Fenerbahçe seriye devam ediyor! Liderlik koltuğunu geri aldı!

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı mağlup ederek galibiyet serisini üç maça çıkardı. Fenerbahçe bu galibiyetle liderlik koltuğunu Trabzonspor'dan geri aldı.

Fenerbahçe seriye devam ediyor! Liderlik koltuğunu geri aldı!

Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de oynanan maçta Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. Ligde üst üste üçüncü maçından da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, hanesine yazdırdığı üç puanla liderlik koltuğunu Trabzonspor’dan devraldı.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe, ilk yarıda bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi. 16. dakikada Berisha takımını öne geçirdi. Bu Berisha’nın Fenerbahçe formasıyla kaydettiği ilk gol oldu. İlk yarının uzatma dakikaları oynanırken 45+5’de Luiz Gustavo, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

İkinci yarı golle başladı

İkinci yarıda beraberlik için saldıran Kasımpaşa, 53. dakikada Travnik ile farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince mücadele 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 19’a yükseltirken, Kasımpaşa 6 puanda kaldı. Fenerbahçe aldığı üç puanla Milli araya liderlik koltuğunda girmeyi başardı.