Futbolcu Mesut Özil, Başakşehir'e imzayı attı

Medipol Başakşehir, yeni transferi Mesut Özil için imza töreni düzenledi. Özil, 'Bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Benim de tek hedefim futbol oynamak' ifadelerini kullandı.

Futbolcu Mesut Özil, Başakşehir'e imzayı attı

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil'i 1 yıllığına kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Mesut Özil'i Başakşehir formasıyla idmanda gördüğüm an, Bild'e verdiğim röportaj aklıma geldi. Bir rüya gerçekleşti. Mesut Özil gibi futbol tarihinde yer etmiş bir Türk futbolcu yok. Mesut Özil'e 2 yıllık sözleşme önerdim ama kendisi 1+1 yıllık yapalım, seneye tekrar değerlendiririz başkanım dedi. Buna da saygı duyduk." dedi.

Gümüşdağ ayrıca, "Mesut Özil takım arkadaşlarının üstüne çıkmayan bir maaş alacak. Fedakarlık yaptı, kendisine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe her zaman kalbimde"

Mesut Özil'in açıklamalarından satır başları ise şöyle:

"Diyebilecek çok şey var aslında. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sadece futbola odaklı bir aile ortamı var. Benim de tek hedefim futbol oynamak. O yüzden buranın doğru adres olduğunu düşünüyorum.

Bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. 10 numaralı formayı giyeceğim. Numarasını bana verdiği için de Berkay kardeşime teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe konusunu çok fazla konuşmak istemiyorum. Camia da hala destek veriyor çok teşekkür ederim. Futbolda bunlar hep oluyor. Ben buraya mutlu olmaya geldim, orada o şansı bulamadım. Emre hoca ile konuştuk ve planları çok hoşuma gitti.

İnsan tek başına çalışınca zor olabiliyor. Buradaki hocalarımla da konuştuk, en kısa sürede sahada olabilmek için çalışıyoruz. Antrenmanlar iyi gidiyor.

Ailem ve sevdiklerim yanımda olduğu sürece mental olarak çok rahat olurum. Futbolu severek oynadığım için hiçbir problem yaşamayacağımı düşünüyorum." (Haber Global)