Galatasaray, Göztepe maçında geriden gelip kazandı

Süper Lig 7. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Göztepe önünde geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak dört maç sonra galibiyetle tanıştı. Sezon başından beri öne geçtiği birçok maçta puan kaybı yaşayan Galatasaray, bu kez geriye düştüğü maçı kazanarak galibiyet hasretine son verdi.

Galatasaray, Göztepe maçında geriden gelip kazandı

Süper Lig’de 4 maçtır galibiyet alamayan Galatasaray, 7. hafta karşılaşmasında Göztepe’yi ağırladı. Son iki maçını kaybeden Galatasaray ve Göztepe’nin mücadelesinde, İzmir ekibi öne geçmesine rağmen ikinci yarıda art arda goller bulan Galatasaray sahadan 2-1’lik zaferle ayrıldı.

Mücadelenin 43. dakikasında Cherif Ndiaye ile öne geçen Göztepe, soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi. Ancak 49’da kaleci İrfan Can Eğribayat’ın büyük hatası sonucunda Halil Dervişoğlu ile beraberliği yakalayan Galatasaray, 56’da Olimpiu Morutan’ın müthiş golüyle 2-1 öne geçti ve maçı da bu skorla galip tamamladı.

Sırada Avrupa Ligi var

Bu sonuçla Galatasaray puanını 11 yaptı ve dört maç sonra aldığı galibiyetle 10. sıraya yükseldi. Ligdeki dördüncü yenilgisini alan ve 5 puanda kalan Göztepe ise, 18. sırada kaldı.

Hafta içi Avrupa Ligi’nde Marsilya ile karşılaşacak olan Galatasaray, ardından ligde Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Göztepe ise, sahasında Giresunspor’u ağırlayacak.