Galatasaray, Karagümrük deplasmanında puan bıraktı

Galatasaray, Karagümrük deplasmanında geriye düşmesin rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım Babel ile direğe takılırken, Fenerbahçe derbisi öncesinde milli araya 2 puan bırakarak girdi.

Galatasaray, Karagümrük deplasmanında puan bıraktı

Süper Lig’in 12. haftasında Karagümrük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Ev sahibi takım öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Galatasaray ise Fenerbahçe derbisi öncesinde İstanbul’da puan kaybı yaşadı.

İlk yarıda iki takım da etkili olamadı. Karagümrük pas oyunuyla top sahip olurken, iki takım da net pozisyon bulamadı. Karşılaşmada dengeyi bozan taraf Karagümrük oldu. Oyuna 68’de giren Bertolacci, 69. dakikada ceza sahası dışından şık vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray 74. dakikada Babel ile direkten dönerken, 88’de Mohammed ile 1-1’i buldu.

Bu sonucun ardından Karagümrük 19 puan ve maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi. Galatasaray ise 21 puan ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi.

Milli aranın ardından 21 Kasım Pazar günü Galatasaray, Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak. Karagümrük ise aynı gün Kasımpaşa deplasmanına çıkacak.