Gelin'de Cihan ile Nusret arasında kılıçlar çekilir

Kanal 7'nin başarılı izlenen dizisi Gelin, Cumartesi ve Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümleriyle yine soluksuz izlenecek. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla çok sevilen dizinin 27. bölümü 1 Haziran Cumartesi saat 19.00'da, 28. bölümü ise 2 Haziran Pazar akşamı yine saat 19.00'da seyircisiyle buluşacak.

Gelin'de Cihan ile Nusret arasında kılıçlar çekilir

Yapımcılığını FYM Film Yapım Merkezi’nin, yönetmenliğini Taner Tunçun’un üstlendiği ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı “Gelin”, yeni bölümleriyle yine soluksuz izlenecek.

Gelin’in bu haftaki bölümlerinin konusu şöyle:

Oğlunun evi terk etmesinin ardından yataklara düşen Mukadder, Cihan’ın günler sonra konağa dönmesine çok sevinir. Mukadder, Cihan’ın “Sen gerekeni yapana kadar gelmeye niyetim yoktu. Ama gelinin ikna etti beni…” demesine şaşırırken o sırada odada olan Nusret de bu duyduğu karşısında bozulur.

Cihan, annesini Hançer’e davranışları konusunda uyarıp odadan çıkar. Bu sırada Cihan’ın yolunu kesen Nusret, adeta öfke kusar. Cihan, Nusret’in Hançer’i kast ederek “Kazıklanmışsın oğlum… Ben sana daha iyisini daha ucuza bulurdum… Piyasayı biliyorum, bu kız bu kadar etmez…” demesiyle dayısını yakasından tuttuğu gibi duvara yapıştırır.

“Ben bir kadına karım demişsem, benim için değeri paha biçilmezdir! Öyle olmasa nikah kıymazdım!” diyerek Nusret’i uyaran Cihan’ı duyan Hançer, yaptığı sözleşme yüzünden bir kez daha pişmanlık yaşar.

Cihan ile arasındaki buzlar git gide eriyen Hançer, eşinin kendisine sahip çıktığını duyunca istemsizce gülümser…

Hançer ile Cihan’ın önünde ise şimdi yeniden tüp bebek tedavisiyle ilgili son kararlarını vermek vardır… Buzları eritmeye başlayan genç çiftin tüp bebek için son kararları ne olacak?

Talya Çelebi, Cenay Türksever, Betigül Ceylan, Çisel Kuşkan, Sidal Damar, Kutay Şahin, Ekrem Bozgül, Can Tarakçı, Ceren Yüksekkaya, Deniz Değirmenci, Yasemin Yeşilgöz, Günnur Adıgüzel, Elif Çapkın, Güneş Ebrar Özgül, Türker Kantar ve Arif Nazım gibi oyuncuların yer aldığı “Gelin” dizisinin 25. ve 26. bölümleri soluksuz izlenecek...

Gelin, 27. bölümüyle 1 Haziran Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kanal 7’de…