Gelin'de Gizemli video evliliği bitiriyor

Kanal 7'nin başarılı dizisi Gelin, Cumartesi ve Pazar akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilgiyle izlenen dizinin 33. bölümü 29 Haziran Cumartesi saat 19.00'da, sezon finali olan 34. bölümü ise 30 Haziran Pazar akşamı yine saat 19.00'da seyircisiyle buluşacak.

Gelin'de Gizemli video evliliği bitiriyor

Yapımcılığını FYM Film Yapım Merkezi’nin, yönetmenliğini Taner Tunçun’un üstlendiği ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı “Gelin”, yeni bölümü ve sezon finaliyle çok ses getirecek.

Gelin’in bu haftaki bölümlerinin konusu şöyle:

Cihan, izlediği video karşısında öfkeden deliye dönmüştür. Hançer’i ofise çağırıp videonun hesabını soran Cihan, eşinin gizemli cümleler duyunca kendini kandırılmış hisseder.

Artık Cihan ve Hançer, geri dönülmez bir yola girer. Hançer’in yanına eski eve giden Cihan, “Bitiriyorum bu evliliği!” diyerek restini çeker. Geri atmayan Hançer de “Biz hiçbir zaman evli olmadık ki seninle” diyerek bu teklifi kabul eder. Cihan’ın boşanma kararını öğrenen Mukadder ile Beyza ise sonunda başarmış olmanın mutluluğunu yaşar.

Eşyalarını alıp ağabeyinin evine dönen Hançer, Derya’nın karşısına geçip hesap sorar. Derya ise umursamaz tavrıyla “Beş milyonu cebine koyunca, onurun da düzelir gururun da. Dua et de boşasın seni!” der.

Diğer tarafta Cihan, videodaki gizemi çözmeye kararlıdır. Ne yapar eder ve Hançer’in kapısına dayanan adamı sonunda bulup hesap sorar.

Talya Çelebi, Cenay Türksever, Betigül Ceylan, Çisel Kuşkan, Sidal Damar, Kutay Şahin, Ekrem Bozgül, Can Tarakçı, Ceren Yüksekkaya, Deniz Değirmenci, Yasemin Yeşilgöz, Günnur Adıgüzel, Elif Çapkın, Güneş Ebrar Özgül, Türker Kantar ve Arif Nazım gibi oyuncuların yer aldığı “Gelin” dizisinin 33. ve sezon finali olan 34. bölümleri soluksuz izlenecek...

Gelin, 33. bölümüyle 29 Haziran Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kanal 7’de…