Gülbin Tosun gitti, o isim geldi! NOW haberin yeni yüzü belli oldu! Kimse beklemiyordu!

NOW (FOX) haber sunucularından Gülbin Tosun, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile kanaldaki görevine son verdiğini duyurdu. Sokak hayvanları ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamalarına gösterdiği tepki sonrası 27 günlük zorunlu izne çıkan Tosun, bu süreçte kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Gülbin Tosun gitti, o isim geldi! NOW haberin yeni yüzü belli oldu! Kimse beklemiyordu!

Gülbin Tosun, NOW (FOX) ile 15 yıl süren kariyerinin sona erdiğini belirttiği mesajında “15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi.

Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk‘e ayrıca teşekkür ederim.

Ve tabi bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor. Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım.

Herkese çok sevgi, selam ve saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

Gülbin Tosun’un ardından NOW (FOX) ekranlarına Ozan Gündoğdu’nun katılacağı açıklandı.

Gündoğdu, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda “Sevgili dostlar; Now TV ekranlarına veda ediyorum. Ancak Pazar günleri ilgiyle takip ettiğiniz ‘Benden Söylemesi’ programına da veda ediyorum. Bu benim için üzücü bir durum çünkü Merve Yıldırım’ın dostluğu ve Meliha Okur’un tecrübesinden daha az faydalanacağım” dedi.

Gündoğdu, yeni görevinde hafta sonu ana haberleri sunacağını belirterek “Türkiye’deki gelişmeleri birlikte anlamaya çalışacağız. Gülbin Tosun’un 15 yıldır büyük bir başarıyla yürüttüğü bu işin sorumluluğunu almış oldum. Umarım başarılı olabilirim” ifadelerini kullandı.

Destek mesajları için de takipçilerine teşekkür eden Gündoğdu, 14 Eylül’de Now TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacağını duyurdu.

Öten yandan Selçuk Tepeli ile yeni sezonu açan NOW Ana Haber’de canlı yayına Ozan Gündoğdu ile katılan NOW Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Gündoğdu’nun artık NOW Ana Haber Hafta Sonu’nu sunacağını açıkladı.

Gülbin Tosun gitti, o isim geldi! NOW haberin yeni yüzü belli oldu! Kimse beklemiyordu!

Ozan Gündoğdu kimdir?

Ozan Gündoğdu, 1989 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı. Van depreminin ardından bölgeye giderek gönüllü yaz okulu öğretmenliği yaptı.

Ozan Gündoğdu, Halk TV'de yayınlanan ‘Kayda Geçsin’ programında yorumcu olarak yer aldı. Bir dönem Özlem Gürses'in sunduğu programa Murat Ağırel ve Timur Soykan ile yorumcu olarak katıldı. Daha sonra 'Neden-Sonuç' programında Türkiye ve dünya ekonomisini Seda Selek ve Mehmet Tezkan ile birlikte değerlendirdi.

Son iki yıldır da NOW Haber’in siyasi ve ekonomi yorumculuğunun yanı sıra ‘Merve Yıldırım’la Benden Söylemesi’ adlı programının her hafta daimi konuğu olan Ozan Gündoğdu, kariyerine NOW Haber Hafta Sonu sunucusu olarak devam edecek.