Güreş yıldızı Jimmy Rave'in önce bir kolu şimdi de iki bacağı kesildi

Daha önce bir kolu kesilen ünlü güreş yıldızı Jimmy Rave bir felaketi yaşıyor. Kolu kesilen Jimmy Rave, iki bacağının da ampute edildiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak hayranlarını şoke etti. Bir kolu ve iki bacağını kaybeden Jimmy Rave, artık tek kolu ile yaşam mücadelesi verecek.

Güreş yıldızı Jimmy Rave'in önce bir kolu şimdi de iki bacağı kesildi

Jimmy Rave'nin kolunun kesilmesinden bir yıl sonra iki bacağı da ampute edildi. Güreş yıldızı Jimmy Rave, MRSA'ya yakalandıktan sonra iki bacağını da kaybetti.

Bir zamanların Ring of Honor yıldızı Jimmy Rave geçtiğimiz yıl sol kolunun kesilmesine izin vermek zorunda kalmıştı. Rahatsızlığı nedeni ile acil emeklilik kararı alan ünlü isim yaşayabilmek için önce bir kolunu şimdi de iki bacağından vazgeçti.

Yürümekte zorluk çektiğini fark etti

Bu yaz yürümekte güçlük çekmeye başladığını fark eden Jimmy Rave'e MRSA teşhisi konuldu. Daha 38 yaşında olan ringlerin ünlü ismi Twitter'da hastanede bir fotoğrafını paylaşarak hayranlarını şoke etti.

Jimmy Rave, durumunu şu sözlerle anlattı:

"Geçtiğimiz Haziran ayında yürümekte güçlük çekmeye başladım ve cerrahıma gittim. Her iki bacağımda da MRSA olduğunu ve derhal ampute edilmeleri gerektiğini belirledi. Promosyoncular size yaşıtlarımla birlikte şunu söyleyebilirler, bununla bir geçmişim var ve bu durum nedeniyle sık sık gösterileri iptal ederdim."