Hadise'den flaş Kaan Yıldırım hamlesi

Oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan şarkıcı Hadise, eski sevgilisinden kalan son izleri de sildirdi.

Hadise'den flaş Kaan Yıldırım hamlesi

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı, ardından insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Hadise, Kaan Yıldırım ile birlikteliği esnasında kendisinin ve sevgilisinin adının baş harflerini (h&k) bileğine kazıtmıştı. Hadise'nin dövmesi katıldığı bir ödül töreninde dikkatleri çekmişti.

Ayrılık sonrası Hadise'nin, Yıldırım'dan kalan son izleri de sildirdiği ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının paylaştığı son fotoğraflarda dövmenin olamaması takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Dövmesi çok!

Hadise, sol kolunun içine play tuşu ve ‘Music’ dövmesi yaptırdı. Şarkıcının dirseğinde, anlamını açıklamadığı, Roma rakamlarıyla yazılmış 27 Aralık 2008 dövmesi var. Latince olarak ensesinde ‘Kendi kanatlarıyla uçan kız’, sırtında ‘Bana yön verilmez, ben veririm’, belinde ise Tibet dilinde ‘Zor durumdakilerle gönül birliği yapan iyi kalpli insan’ yazıyor.

"Bu konulara girmem uygun olmaz"

Yıldırım, Hadise ile biten ilişkisi sonrası, "Hadise Hanım ile ayrıldınız. Öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Ölümden döndüler

Ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde tatil için Çeşme'ye gittiği öğrenilmişti. Hadise ve Dinçerler, Çeşme'den İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirerek ölümden döndü. Korkudan bayılan şarkıcının, uzun süre kendine gelemediği iddia edildi.

"Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım"

Hadise basına yansıyan haberlerin ardından Twitter hesabından açıklamada bulundu: Kimseyi merak ve kaygı içinde bırakmak istemem. Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. Merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.

"Çocuk sahibi olmak isteriz"

Hadise verdiği bir konserinde anne olma istediğini dile getirerek, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz." ifadelerini kullanmıştı.