Hadise ve Mehmet Dinçerler'in aşk yuvalarının kirası dudak uçuklattı

Sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler ve Hadise, geçtiğimiz gün boşanan İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol'un evini dudak uçuklatan bir fiyata kiraladı. Hadise ve eşinin bu tercihi ilginç yorumlara neden oldu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in aşk yuvalarının kirası dudak uçuklattı

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler, oturacakları eve karar verdi. Boşanan İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol'un evinde karar kılan Hadise ve kocası yeni evleri için de kesenin ağzını açtı.

Takvim'in haberine göre; takıntılı hayranı yüzünden İstinye'deki evini boşaltıp Göktürk'e geçen ünlü şarkıcı, tercihini yine gözlerden uzak olacakları bir yerden yana kullandı.

 Hadise ile Mehmet Dinçerler, Riva’dan bir villa kiraladı. Ünlü çift evinin aylık kirası 50 bin TL.

7 tane odası var

Riva'daki bir villayı aylık 50 bin TL'ye kiralayan Hadise ve Mehmet Dinçerler, 7 odası bulunan yeni evlerinde şimdilik sadece hafta sonları kalacakları öğrenildi.

Hadise, eğer burada yaşamaya alışırsa ikilinin burada değeri yaklaşık 15 milyon TL olan evlerden de satın almayı planladığı söyleniyor.

"Uğursuzluk getirecek"

Hadise ve Mehmet Dinçler'in bu pahalı tercihi sosyal medyada "Boşanmış çiftin evini kiralamaları uğursuzluk getirecek" yorumlarına neden oldu.