Halil İbrahim Ceyhan, 'Derin Özledim' şarkısıyla Sıla Türkoğlu'na gönderme mi yaptı?

'Emanet' adlı dizide canlandırdığı Halil karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Halil İbrahim Ceyhan, 'Derin Özledim' adlı single'ını sevenleriyle buluşturdu. Ceyhan, yeni şarkısıyla eski partneri Sıla Türkoğlu'na gönderme mi yaptı? İşte detaylar...

Halil İbrahim Ceyhan, 'Derin Özledim' şarkısıyla Sıla Türkoğlu'na gönderme mi yaptı?

Hem oyuncu hem de müzisyen kimliğiyle dikkat çeken Halil İbrahim Ceyhan, 'Derin Özledim' adlı single'ını yayınladı.

Ceyhan, "Uzun zamandır büyük bir heyecanla sizlerle buluşturmak istediğim özel şarkım artık size emanet" dedi.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni şarkısıyla eski partneri Sıla Türkoğlu'na gönderme yaptığı öne sürüldü.

Yeni single'ını yayınladı

Sıla Türkoğlu'nun başrolünde yer aldığı 'Emanet' adlı diziden sürpriz bir şekilde ayrılması konuşulmaya devam ediyor. Tartışmalar sürerken hem oyuncu hem de müzisyen kimliğiyle dikkat çeken Halil İbrahim Ceyhan, 'Derin Özledim' adlı single'ını yayınladı.

"Yanıyor içim..."

Söz ve müziği Halil İbrahim Ceyhan'a ait olan şarkı, duygu yüklü klibi ve sözleriyle kısa sürede gündem oldu. Şarkıda geçen, "Nasılda tütüyorsun bende yanıyor içim. O nasıl veda öyle bu kara sevdaya. Daha 'gitme' demeden derin özledim..." sözleri dikkat çekti.

Halil İbrahim Ceyhan'ın eski partneri Sıla Türkoğlu, Emanet'in sezon finali çekimlerine katılmadan soluğu İzmir’de yaşayan ailesinin yanında almış ve yapım şirketiyle davalık olmuştu.

'Gönderme yaptı' iddiası

Ceyhan'ın şarkıda yer verdiği bu sözlerle eski partnerine gönderme yaptığı kulislerde konuşuluyor.

Bu arada ikilinin uzun süre aşk yaşadığı da iddia edilmişti. Ancak bu aşk iddiasına taraflardan hiçbir zaman net bir cevap gelmemişti.

Halil İbrahim Ceyhan, 'Derin Özledim' şarkısıyla Sıla Türkoğlu'na gönderme mi yaptı?