Haluk Levent'ten sesini kaybeden Tüdanya'ya destek

Bir zamanlar sahnelere damga vuran ünlü şarkıcı Tüdanya, gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybetmişti. Ünlü sanatçı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Star TV'de yayınlanan programında Tüdanya'ya destek olacaklarını duyurdu.

Haluk Levent'ten sesini kaybeden Tüdanya'ya destek

80'li yıllara damga vuran ve 'Seni Sevmeyen Ölsün' şarkısıyla da hafızalarak kazınan şarkıcı Tüdanya, gırtlak kanserine yakalanmıştı. Ameliyat olan ünlü şarkıcı aylarca Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Yaşamını İzmir'de sürdüren 60 yaşındaki şarkıcı, hastalığı nedeniyle sesini kaybetmişti.

Tek geçim kaynağı olan şarkıcılıktan da uzak kalan ve zor zamanlar yaşayan Tüdanya'nın yardımına, AHBAP Başkanı Haluk Levent yetişti.

Star TV'de canlı olarak yayınlanan Haluk Levent'le Yeniden programına bağlanan Tüdanya, yaşadığı zorlukları oğlunun aracılığıyla anlattı. Konuşamayan ünlü şarkıcı, borçlarının biriktiğini ve ev sorunu yaşadığını kaydetti.

Ev sorunu ve borçları için Haluk Levent harekete geçti

Haluk Levent ise, Tüdanya'nın ev sorununu çözeceklerini, borçları için ise sanatçı arkadaşlarıyla kendi aralarında para toplayacaklarını açıkladı.

Levent'in desteği sonrasında duygulanan şarkıcı gözyaşlarını tutamadı. Haluk Levent, Tüdanya'nın unutulmaz şarkısı 'Seni Sevmeyen Ölsün'ü de seslendirdi.