Hande Erçel'in son reklam filmindeki kamera arkası görüntüleri yayınlandı

Hande Erçel son reklam filmindeki kamera arkası görüntüleriyle sevenlerinin beğenisini bir kez daha kazandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hande Erçel'in son reklam filmindeki kamera arkası görüntüleri yayınlandı

Emotion Deodorant’ın yeni marka yüzü Hande Erçel, reklam filminin kamera arkasındaki enerjik görüntüleriyle hayatın her anını özgürce kucakladığını gösteriyor.

Türkiye’de kadın deodorant pazarının lideri olan Evyap’ın lider markası Emotion’ın yeni reklam kampanyası “Zararı Yok”un yüzü başarılı oyuncu Hande Erçel oldu.

Türkiye’nin ilk vegan kadın sprey deodorantı ve roll on markası Emotion, bu kampanyasında terlemekten korkulmamasını çünkü Emotion ile gözenekleri kapamadan gün boyu korumanın mümkün olduğunu başarılı oyuncu Hande Erçel ile gözler önüne seriyor.

Bu başarılı reklam kampanyasında yer alan başarılı oyuncu ise hem reklam filminde hem de kamera arkası görüntülerinde farklı konsept ve sahnelerde hünerlerini sergiliyor.

Yılın En İddialı İş Birliği

Reklam filminde olduğu kadar kamera arkası görüntülerinde de enerjisi, pozitifliği ile dikkat çeken Erçel, hayatın farklı alanlarında aktif olurken terlemekten korkulmadan anın tadının çıkarılabileceğini gösteriyor.

Farklı mekan ve konularla örülen reklam filmi için Hande Erçel, “Türkiye’nin en çok satan kadın deodorant markası ile bir araya gelmek harika bir duygu.  Hayata dahil olup anın tadını çıkaranlardan biriyim; dans ediyor, spor yapıyor, setlerde uzun saatler süren çekimlerde bulunuyorum ve bu hayatımın bir parçası. Hayatımızın her anını özgürce kucaklayabilmemiz için gönül rahatlığıyla hareket etmemiz gerekiyor, burada benim tercihim Emotion. Umarım bütün kadınlar benim gibi Emotion ile terlemekten korkmadan hayatın her anını özgürce kucaklayabilirler” dedi.