Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı

Önceki gün Etiler'de objektiflere yansıyan Hande Erçel, kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile alakalı sorulara yanıt verdi. Erçel, 'Ben çok iyiyim. Her şey yolunda' diyerek Yıldırım ile ilişkisini doğruladı.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı

Kerem Bürsin ile yollarını ayıran Hande Erçel, kısa bir süre sonra Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; iddiaların ardından Erçel, Etiler'de görüntülendi.

Birlikteliğini doğruladı

Artık Yıldırım ile birlikteliğini saklamaktan çekinmeyen ünlü oyuncu, "Ben çok iyiyim. Her şey yolunda." diyerek, ilişkisini doğruladı.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile gerçekleştirdiği Londra turu için ise, "Bu aralar biraz tatil yaptım. Çok keyifliydi." demekle yetindi. Daha sonra otomobiline yönelen Erçel, hızla oradan ayrıldı.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı

"Şimdi konuşmayalım" demişti

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta gazetecilerin, "Kaan Bey ile aşk yaşadığınız doğru mu?" sorusuna kaçamak cevaplar vermişti.

Hande Erçel, "Bu konuyu şimdi konuşmayalım lütfen. Daha güzel bir zamanda sohbet ederiz." demekle yetinmişti.

Birlikte görüntülenmişlerdi

2019'da 'Halka' adlı dizide rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ve Hande Erçel, daha önce Emirgan'daki bir mekanda eğlenmişti. Gece boyu samimi oldukları görülen çift, çıkışta Yıldırım'ın otomobiline yönelmişti.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı

Gazetecilerden kaçamadılar

Aynı otomobile binen ikili, basın mensuplarına görüntü vermemek için hızlıca Erçel'in Beykoz'daki evine doğru yol almıştı. Anadolu Yakası'na geçerken çevirmeye yakalanan çift, kameraları görünce şaşkınlıklarını gizleyememişti.

Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ikili, daha sonra Hande Erçel'in evine gitmişti. Erçel, muhabirleri görünce yüzünü çevirmiş ve çift, soruları yanıtsız bırakmıştı.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı

Birbirlerinin eski aşkı

Ayrıca ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken 1 yıl önce sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı. Hadise, ardından oyuncu Hande Erçel'in eski aşkı Mehmet Dinçerler ile yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı

Sessiz sedasız nişanlandılar

Ocak ayında Dinçerler'in evlilik teklifine "Evet" diyen şarkıcı, sessiz sedasız nişanlanmıştı. Hadise, daha sonra nişan fotoğraflarını konserinde ilk kez ekrana yansıtarak, hayranlarına sürpriz yapmıştı.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı

Maldivler'de ilan edilen aşk bitti

Oyuncu Hande Erçel de Kerem Bürsin ile aşk yaşamıştı. Çift, birlikteliklerini Maldivler'de ilan etmişti.

Final yapan 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide başlayan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüşen Erçel ve Bürsin, ilişkilerini noktalamıştı.

Çağla Şıkel-Kaan Yıldırım dedikodusu

Kaan Yıldırım'ın da Hadise ile ayrılmasından sonra Çağla Şıkel ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İkilinin geçtiğimiz yıl temmuz ayında Alaçatı'daki bir mekanda da samimi bir şekilde eğlenirken görüldüğü ifade edilmişti.

"Öyle bir şey olma ihtimali yok"

Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığına ilişkin haberlerle gündeme gelen Şıkel, "Hiç öyle bir şey yok. Kaan'la sadece arkadaşız, aramızda öyle bir şey olma ihtimali de yok." diyerek, dedikodulara son noktayı koymuştu.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşkını doğruladı