Hull City, kaplan desenli uçakla İstanbul'a geldi

İngiltere Championship takımı Hull City, yeni sezon öncesi hazırlık kampı için İstanbul'da. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takım, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile dostluk maçı oynayacak.

Hull City, kaplan desenli uçakla İstanbul'a geldi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City, yeni sezon öncesi hazırlık kampı ve dostluk maçları için “Corendon Airlines” tarafından özel olarak tasarlanan kaplan desenli uçakla İstanbul'a geldi.

Hull City, “Summer Tour 2024” etkinliği kapsamında 10-20 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde kamp yapacak.

Hull City, “Summer Tour 2024” çerçevesinde 13 Temmuz Cumartesi günü Kasımpaşa ile 18 Temmuz Perşembe günü ise Fenerbahçe ile dostluk maçları oynayacak.

17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’de, Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktör Tim Walter ve futbolcuların katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde düzenlenecek basın toplantısında Hull City’nin yeni sezon hedefleri ve planlamaları ele alınacak.

50 HULL CITY TARAFTARI AĞIRLANACAK

Hull City’nin İstanbul'da 10-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği kampı, 50 taraftar da takip edecek.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, her kamp döneminde olduğu gibi İngiliz taraftarları Türkiye'de misafir ederek Türkiye ile İngiltere arasındaki kültür ve turizm bağlarını güçlendirmeye devam ediyor.

Sezon boyunca Hull City’nin maçlarına gelen en sadık taraftarlardan seçilen bu grup, İstanbul turu yapacak ve takımın kamp programını yakından takip etme fırsatı bulacak.

Kaynak: Sözcü