İbo Show yayından kaldırıldı mı? Gerçek ortaya çıktı!

Uzun yıllar sonra yeniden Star TV'de ekranlara dönen İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un yayından kaldırıldığı ve yeni sezonda olmayacağı iddia edilmişti. İbo Show ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İbo Show yayından kaldırıldı mı? Gerçek ortaya çıktı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun yıllar sonra İbo Show ile yeniden ekranlara dönmüştü.

Tatlıses, ekranlara dönmesiyle birlikte yavaş yavaş verdiği konserlerle sevenleri ile buluşmaya da başlamıştı. İbo Show sezon finali yapmış, Tatlıses de sahne çalışmalarına hız vermişti.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala İbo Show’un yayından kaldırıldığını iddia etmiş ve Star TV’nin İbrahim Tatlıses ile yollarını ayırdığını, İbo Show için yeni kanal arayışına girildiğini öne sürmüştü.

Gerçek ortaya çıktı

Taze Magazin’in haberine göre; İbrahim Tatlıses hayranlarını sevindiren bir haber geldi.

Tatlıses’in yurtiçi ve yurtdışı konser maratonuna devam ettiği kaydedilirken İbo Show’un konser sonrası yeni sezonda Poll Production by Polat Yağcı yapımı ile yeni bir formatta yeniden Star TV ekranlarında olacağı öğrenildi.

Program sitede duruyor

Magazin Mahallesi'nin haberine göre, Star TV'nin internet sitesindeki programlar bölümünde İbo Show'un yer alması, iddiaların asılsız olduğunu ortaya koydu.

İbo Show yayından kaldırıldı mı? Gerçek ortaya çıktı!