İbrahim Tatlıses, İsrail'de konser verdi

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen İbrahim Tatlıses, İsrail'de konser verdi. Ünlü türkücü, 'Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım' dedi

İbrahim Tatlıses, İsrail'de konser verdi

İsrail’de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, İsrailli hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Batı Kudüs’teki konser mekanı 'Sultan Havuzu'nda (Sultan’s Pool) sahneye çıkan Tatlıses, genci, yaşlısıyla binlerce İsraillinin ilgi gösterdiği konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tatlıses; "Mavi Mavi", "Evlerinin Önü Boyalı Direk", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Kulunu Çok Sevdim", "Esmersen Güzelsin" ve hafızalara kazınan diğer eserleriyle hayranlarını eğlendirdi.

Sahnede hayranlarını selamlayan Tatlıses, İbranice “Şalom” (selam) ve Arapça “Şukran ya ayni” (teşekkürler gözüm) ve “Behibbikum” (sizi seviyorum) sözleriyle onlara seslendi.

"Sol elim tutmuyor"

Sağlık durumuna da işaret eden ünlü türkücü, "Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım." dedi.

İsrailli dinleyicilerin, sözleri Türkçe olmasına rağmen Tatlıses’in seslendirdiği şarkıların nakaratlarına başarıyla eşlik etmesi de dikkat çekti.

2003 yılında İsrail’de verdiği konsere katılan ileri yaştaki hayranları, yaklaşık 20 yıl sonra tekrar İsrail’e gelen Tatlıses’i yine yalnız bırakmadı. İsrailli sevenleri, Tatlıses’e olan hayranlıklarını ifade etti.