İdo Tatlıses hakkında şok eden gerçek ortaya çıktı

7 Ekim'de evlenecek olan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, önceki gün anneleriyle birlikte Nişantaşı'na gelinlik provası için geldiler. İdo Tatlıses hakkında şok eden gerçek ortaya çıktı.

İdo Tatlıses hakkında şok eden gerçek ortaya çıktı

Geçen yıl Ekim ayında nişanlanan; pandemi yüzünden düğünlerini 2 kez ertelemek zorunda kalan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin düğün hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Snob Magazin’in haberine göre ünlü çift, önceki gün anneleriyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Tatlıses, "Yasemin'in gelinlik provası için geldik" dedi.

Öte yandan İdo Tatlıses'in korumayla dolaştığı ortaya çıktı. Tatlıses'in korumasını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

İdo için devletin tahsis ettiği sivil koruma, küçük Tatlıses'i gölge gibi takip ederek kolluyor. Her adımında İdo Tatlıses'in yanında olan koruma, sahneye çıktığı plaj ve barlarda kuş uçurtmuyor.

İdo Tatlıses

Ne olmuştu?

İbrahim Tatlıses, 2018 yılında kendisini arayıp “Oğlun İdo’yu öldüreceğiz” diye tehditte bulunan kişinin kimliğinin tespit edilmesini istemişti. Savcılığa başvuran Tatlıses, “Oğlumun can ve mal güvenliği sağlansın” demişti.

Savcılık, İbrahim Tatlıses'in bu başvurusunu dikkate alıp İdo Tatlıses'e koruma tahsis etti.

Nişanlısı İdo'nun yakın zamanda çıkacak albümünde kendisi için yazılmış özel bir şarkı olduğunu doğrulayan Yasemin Şefkatli, "Evet, albümde benim için yazılan bir şarkı var ama sürpriz olsun" diyerek sır vermedi.