İlkay Buharalı'nın yeni kitabı 'Uyanış ve Tuzakları', Destek Yayınları'ndan çıktı

İlkay Buharalı'nın yazdığı 'Uyanış ve Tuzakları', Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

İlkay Buharalı'nın yeni kitabı 'Uyanış ve Tuzakları', Destek Yayınları'ndan çıktı

İlkay Buharalı’dan yeni bir kitap: ‘Uyanış ve Tuzakları’ ile içsel yolculuğa derinlemesine bir bakış spiritüel uyanışın kapsamlı rehberi…

Destek Yayınları’ndan çıkan İlkay Buharalı’nın yeni kitabı "Uyanış ve Tuzakları", okuyucuları spiritüel uyanış yolculuğuna davet ediyor.

İçsel yolculukta karşılaşılabilecek spiritüel ego, negatif enerjiler ve diğer zorluklar gibi konulara odaklanan "Uyanış ve Tuzakları", spiritüel yolculuğa adım atan herkesin başvuracağı önemli bir kaynak.

Buharalı kendi deneyimleri ve gözlemlerinden yola çıkarak derlediği bu çalışmada, ruhsal gelişimin derinliklerine inerken ruhsal uyanışın getirdiği fırsatlar kadar karşılaşılabilecek tuzaklara da dikkat çekiyor ve okuyuculara bu süreçte rehberlik edecek bir yol haritası sunuyor.

İlkay Buharalı’nın yazdığı "Uyanış ve Tuzakları", Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

İlkay Buharalı kimdir?

İlkay Buharalı, uzun yıllar gazetecilik ve televizyon programcılığı yaptıktan sonra, spiritüel alanlarda yaptığı çalışmalarla tanınan bir isimdir. Ruhsal gelişim ve enerji çalışmaları üzerine derinlemesine bilgi sahibi olan Buharalı, bu alandaki tecrübelerini ve birikimlerini yazıları ve eğitimleri ile paylaşmaya devam ediyor.

Arka Kapak Yazısı:

"Gerçek uyanış, başkalarının öğretilerinde değil, kendi hakikatinizde saklıdır."

İçsel seyahatlerin yolları her zaman aydınlık ve güvenli değildir. Kimi zaman ışığın ardında karanlık gölgeler saklanır; ruhu besleyecek sözler, sahte rehberlerin dilinde azılı tuzaklara dönüşür. Yirmi yıllık bir gazeteci olarak kaleme aldığım bu kitap, gerçek ışığı arayanların karşılaştığı sınavları ve ruhani dünyayı kendi çıkarları uğruna sömürenlerin maskelerini düşürüyor. “Gerçek uyanışın” ne olduğunu açıklıyor. Spiritüel manipülasyonlara karşı yürekle aklın birlikte eşlik edeceği bir yol haritası sunuyorum size.

İçsel ışığınızı bulmak için çıktığınız bir spiritüel yolculukta, kime güveneceğinizi nasıl anlayacaksınız, sahte rehberlerin cazibesine kapılmadan, hakikatin izini nasıl süreceksiniz?  Spiritüel camiaya dair kimsenin bilmediği hakikatleri ve bu süreçte yaşadıklarımı tüm zorluklarına rağmen tüm çıplaklığıyla yazdım.

Katkı olması dileğiyle...

Eser Adı: Uyanış ve Tuzakları 

Alt Başlık: Gerçekleri Anlatmak Zamanı

Yazar Adı: İlkay Buharalı

Yayınevi: Destek Yayınları

Türü: Güncel

Fiyatı: 174 TL

Sayfa Sayısı: 168