İrfan Can'ın füzesi yetmedi! Fenerbahçe'nin umutları Kadıköy'e kaldı!

Lille karşısında talihsiz bir golle geriye düşen Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin son dakikalardaki frikik golüyle umutlandı. Ancak 90+1'de, ilk golde olduğu gibi savunmaya çarpıp ağlara giden golle Lille 2-1 kazandı. Fenerbahçe tur umudunu Kadıköy'e bıraktı.

İrfan Can'ın füzesi yetmedi! Fenerbahçe'nin umutları Kadıköy'e kaldı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Lille'e konuk olan Fenerbahçe, uzun süre geride götürdüğü maçta İrfan Can Kahveci'nin golüyle umutlandı ama 90+1'de kalesinde gördüğü talihsiz golle 2-1 mağlup oldu.

İlk dakikalara etkili başlayan Fenerbahçe, 12. dakikada talihsiz bir şekilde topu ağlarında gördü. Tiago Santos'un ceza sahası içine sert yolladığı top Jayden Oosterwolde'ye çarpıp ağlara gitti.

Edin Dzeko ve yeni transfer Allan Saint-Maximin ile net fırsatları değerlendiremeyen Fenerbahçe, kaleci Dominik Livakovic'in kurtarışları sayesinde farkın artmasına engel oldu.

İkinci yarı Lille'e göre daha iyi bir oyun sergileyen sarı lacivertliler, oyuna sonradan giren İrfan Can Kahveci'nin 80. dakikada attığı müthiş frikik golüyle skoru 1-1'e getirdi.

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Youssef En Nesyri'nin ilk kez sahne aldığı maçın 90+1. dakikasında, Edon Zhegrova'nın şutu Çağlar Söyüncü'den sekip ağlarla buluştu ve Lille maçı 2-1 kazandı.

İki ekip, 13 Ağustos Salı günü Kadıköy'deki rövanş mücadelesinde tekrar karşılaşacak.

Kaynak: Sözcü