İtfaiyede gizli kamera skandalı! Yıllarca ofisinde cinsel ilişkiye girip seks kasetlerini yayınlamış!

Azerbaycan'da bir seks kaseti skandalı patlak verdi. İtfaiye amirinin yardımcısı olan üst düzey yetkilinin uzun yıllar boyunca ofisine gizli kamera yerleştirdiği ve burada cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

İtfaiyede gizli kamera skandalı! Yıllarca ofisinde cinsel ilişkiye girip seks kasetlerini yayınlamış!

Azerbaycan’da ortaya çıkan bir seks skandalı uluslararası kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Azerbaycan’ın itfaiye amirinin yardımcısı Albay Zaur Mirzayev’in odasında çekilen gizli kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Sözcü'de yer alan habere göre, görüntülerin 2013 ile 2019 yılları arasında kaydedildiği belirtilirken, görüntüler infial etkisi yarattı. Olayın ortaya çıkmasından sonra başlatılan “derinlemesine soruşturma” sonrasında Albay Mirzayev görevden alındı.

Video görüntülerinde Mirzayev, kendisi gibi üniformalı bir kadınla cinsel ilişkiye girerken görülüyor. Savcılık yakın zamanda yayınlanan videonun detaylarını incelerken görüntülerde albayın başka bir kadınla öpüştüğü ve kalçasını ellediği de görülüyor.

Yetkililer, Albay Mirzayev’in görevi kötüye kullanma, pornografik içerik yayınlama ve mahremiyet ihlali gibi suçlardan soruşturma altında olduğunu aktardı.

Yerel basın Mirzayev’in iş bilgisayarına gizli kamera yüklediğini ve bu sayede kimseye fark ettirmeden bunları kaydederek dağıttığını öne sürdü.

Sızıntıya kimin sebep olduğu belirtilirken 2013-2019 yılları arasında çekilen görüntüde cinsel ilişki ve diğer görüntülerin ortaya çıktığı da belirtildi.