Korku filmi Men'den ilk fragman yayınlandı

The Lost Daughter filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar adaylığına layık görülen Jessie Buckley'nin başrolünde yer aldığı, yılın öne çıkan korku filmlerinden biri olmaya aday Men'den fragman yayınlandı. Film, 3 Haziran'da Türkiye'de gösterime girecek.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Korku filmi Men'den ilk fragman yayınlandı

2022 yılı, şimdiden Amerikan korku sineması için olumlu bir sene olarak anılacak gibi duruyor.

Boxoffice Türkiye’nin haberine göre, Jordan Peele'ın gizemli yeni filmi Hayır (Nope), Robert Eggers'ın bu kez aksiyon türüne kaysa da korku köklerinden izler taşıyan yeni filmi Kuzeyli (The Northman), Noomi Rapace'in kadrosunda yer aldığı You Won't Be Alone ve Ti West'in prömiyerinin gerçekleştirildiği South by Southwest Film Festivali'nde övgü toplayan yeni filmi X, gibi yapımlar yılın ilk çeyreğinden dikkat çekiyor.

Bu yapımlar arasına adı yazılabilecek filmlerden biri de Alex Garland imzalı Men.

The Lost Daughter filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar adaylığına layık görülen ve son yıllarda yıldızı iyice parlayan Jessie Buckley'nin başrolünde yer aldığı Men, yaşadığı travmatik bir olayın etkisinden kurtulabilmek ve iç huzurunu bulabilmek için İngiltere taşrasında bir ev kiralayan Harper'ın, burada başından geçen anlam vermesi zor ve korku dolu olayları anlatıyor.

Yazar ve senarist olarak başladığı kariyerine Ex Machina, Annihilation, Devs gibi yapımlarla yönetmen olarak devam eden Alex Garland'ın yazıp yönettiği filmde, Jessie Buckley'ye fragmandan gördüğümüz kadarıyla birden fazla "suretle" eşlik eden isim ise Rory Kinnear.

Filmin Türkiye için planlanan vizyon tarihi 3 Haziran 2022.