Kadıköy'de Göztepe'yi deviren Fenerbahçe, seriyi 9 maça çıkardı

Fenerbahçe, Kadıköy'de taraftarı önünde Göztepe'yi de mağlup etti. Seriyi 9 maça çıkaran sarı lacivertliler, İsmail Kartal yönetimindeki çıkışını sürdürdü. Küme düşme hattındaki Göztepe ise 10. maçında da kazanamadı ve bitime 5 hafta kala büyük sıkıntıya girdi.

Kadıköy'de Göztepe'yi deviren Fenerbahçe, seriyi 9 maça çıkardı

Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda seyircisi önünde karşılaştığı Göztepe’yi 2-0 mağlup etti. Ligde son 8 maçtır kaybetmeyen sarı lacivertliler küme düşme hattındaki rakibini de devirerek seriyi 9 maça çıkardı.

Sıkıntılı günler geçiren ve son 9 maçını kazanamayan İzmir ekibi ateş hattında çok kritik bir puan kaybı daha yaşadı. 10. maçında da kazanamayan Göztepe bitime 5 hafta kala kan kaybına son sürat devam etti.

Kadıköy’de İsmail Kartal ile 3 puan daha alan Fenerbahçe’de galibiyeti getiren golleri Serdar Aziz ve Arda Güler kaydetti.

Arda Güler penaltıdan siftah yaptı

82’de Göztepe penaltı kararı ve kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Kanarya’nın genç yıldızı Arda Güler penaltıyı gole çevirip skoru belirledi. Kadıköy’de taraftarının önünde ilk golünü atan genç yıldız siftah yaptı.

Bu sonucun ardından puanını 62’ye çıkaran Fenerbahçe lider Trabzonspor ile farkı 11’e indirdi. 27 puanda kalan Göztepe ise 19. sırada ateş hattına doğru bir adım daha attı. Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak, Göztepe ise Gaziantep FK deplasmanına çıkacak.