Kayserispor'un efsane başkanı Recep Mamur hayatını kaybetti

Kayserispor Kulübü efsane başkan Recep Mamur'un 70 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kayserispor'un efsane başkanı Recep Mamur hayatını kaybetti

14 yıl boyunca Kayserispor başkanlığı yapan iş insanı Recep Mamur hayatını kaybetti. Sarı kırmızılı kulüp sosyal medya hesabı Twitter aracılığıyla Mamur’un vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İşte Kayserispor’un başsağlığı mesajı:

”Kayserisporumuzun tarihindeki önemli başarılara imza atan efsane başkanlarımızdan Recep Mamur'un vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Recep Mamur'a Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

TFF'den baş sağlığı mesajı

TFF'nin mesajında ise, "Yukatel Kayserispor'un eski başkanı Recep Mamur'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Uzun yıllar sarı-kırmızılı kulübün başkanlığını yapan ve görev döneminde 2008'de Türkiye Kupası kazanılan Mamur, Türk futboluna değerli katkılarda bulundu. Merhum Recep Mamur'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Yukatel Kayserispor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Recep Mamur'un cenazesi yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

Recep Mamur kimdir?

15 Nisan 1949 yılında Kayseri’de doğan Recep Mamur, Kayserispor'da 1999-2013 yılları arasında kulüp başkanlığı yapmıştı.

Sanayi sektörüyle ilgilenen iş insanı, evinde fenalaşarak kaldırdığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.