Kim Kardashian'ın hayali gerçek oluyor

Babası Robert Kardashian gibi avukat olmak isteyen reality şov yıldızı Kim Kardashian, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bu hayalini gerçekleştirmek için ilk sınavdan geçti. 'Kendimle gurur duyuyorum' diyen Kardashian, 'İki yılda üç sınavdan kaldım ama pes etmedim ve başarana kadar daha fazla çalıştım' ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian'ın hayali gerçek oluyor

2019 yılında avukat olma hedefi olduğunu açıklayan ve o günden beri hayalini gerçekleştirmek için çaba sarf eden Kim Kardashian, ilk sınavı geçti.

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Kardashian, hayranlarına hedeflerinden vazgeçmemeleri için tavsiyelerde bulundu.

Üniversite diploması olmayan 41 yaşındaki reality şov yıldızının, bu hayalini gerçekleştirebilmesi için hukukçuların yanında staj yapılan farklı bir yoldan hedefine ulaşmaya çalışması gerekiyor.

"Kendimle gurur duyuyorum"

Kim Kardashian, "Bana bu yolun okuldan mezun olmaktan daha zor olduğunu, neredeyse imkansız olduğunu söylemişlerdi." dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Bugün aynaya baktığımda kendimle gurur duyuyorum. Bu benim için kolay bir yolculuk değildi. İki yılda üç sınavdan kaldım ama pes etmedim ve başarana kadar daha fazla çalıştım.

Kardashian, günde 10 saat mesai harcayarak, dört saatlik sanal toplantılarda kendisine yardım eden ve her hafta deneme sınavları hazırlayan kişilere de teşekkür etti.

Babasının izinen gitmek istedi

Yıllardır ceza yasalarının gözden geçirilmesi için faaliyet yürüten Kim Kardashian'ın babası Robert Kardashian da çok ünlü bir avukattı. 1994'de eşini öldürmekle suçlanan O.J. Simpson'ın avukatlığını üstlenen Robert Kardashian, davanın sonunda Simpson'ın beraat etmesini de sağlamıştı.

Boşanma aşamasında

Öte yandan rapçi Kanye West ile gösterişli bir şekilde başladığı evliliği fiilen biten, resmi olarak da sona ermek üzere olan reality şov yıldızının bu birliktelikten North, Saint, Chicago ve Psalm adından dört çocuğu bulunuyor.

Yeni bir aşka yelken açtı

West'in barışma çabaları sürerken Kim Kardashian ise oyuncu Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Özel hayatlarını göz önünde yaşamayı tercih eden çift, el ele tutuşarak, objektif karşısına çıkmayı da ihmal etmemişti.

İkili, geçtiğimiz ay "Saturday Night Live" adlı programa konuk olmuş ve bir parodide rol almıştı.