'Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren soru! Yarışmacı tüm ihtimalleri denedi ama…

ATV'nin çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster', yeni günüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen yarışmada yeni sezonda büyük bir değişikliğe gidildi ve yarışmada para ağacı yenilendi. Yeni bölümde barajı geçen yarışmacılar 50, 100, 200 ve 400 bin TL gibi büyük ödüller için mücadele verdi.

'Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren soru! Yarışmacı tüm ihtimalleri denedi ama…

ATV'nin çok izlenilen ve beğenilen yarışma programlarından 'Kim Milyoner Olmak İster' her hafta olduğu gibi bu hafta Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Yeni günüyle izleyicilerin karşısına çıkan 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta yine yarışmacıların başarılı performansları yer aldı. Yayınlanan bu bölümde Fatih Altan isimli yarışmacı katıldı. Yarışmacı, 30 bin barajına kadar ulaştı. Altan, 50 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı.

Soru şaşkına çevirdi

Karşısına çıkan '2014'te ABD'de yaşları 13 ila 49 arasında olan 1100 kişiye yapılan bir ankette hangisi, içinde hüküm giymiş katillerin de bulunduğu 'ABD'de en çok nefret edilen adamlar' listesinde beşinci olmuştur?' sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yarışmacı, çift joker hakkını kullandı. Yarışmacının ilk tercihi, 'Bill Gates' oldu. Cevabı yanlış çıkınca yarışmacı bu kez de 'Kanye West' seçeneğini seçti.

Kafasındaki tüm seçeneklerini değerlendiren yarışmacı, cevabın yanlış çıkmasıyla yarışmadan elendi. Doğru cevap 'Justin Bieber' olarak açıklanınca yarışmacı ve ailesi şaşkınlığını gizleyemedi.