Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı, anlattıklarıyla şoke etti! Mafya üyeleri…

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileriyle buluştu. 19 Ağustos Cuma akşamı katılan yarışmacı, Ürdün'de seyahat ettiği sırada mafya tarafından kaçırıldığını söyledi. Hatay'dan katılan Cumali Miçooğulları, anlattıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu'nu şoke etti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı, anlattıklarıyla şoke etti! Mafya üyeleri…

ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılara sorulan sorular zaman zaman gündem oluyor. Fenomen yarışmada bu sefer bir soru değil bir yarışmacı gündem oldu.19 Ağustos Cuma akşamı katılan yarışmacı, anlattıklarıyla şaşkına çevirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre, 18 yaşından beri dünyayı gezen 33 yaşındaki Cumali Miçooğulları, yarışmaya Hatay'dan katıldı. 67 farklı ülkeyi seyahat eden Cumali, seyahat anılarından oluşan iki kitap yazdı. Otellerde çalışırken yabancı insanlardan etkilenen Cumali, seyahat yolculuğunun bu şekilde başladığını dile getirdi.

'Ezel Bey' diye seslendi

Yarışmacı, yarışma koltuğuna oturur oturmaz ünlü sunucunun ismini unuttu ve İmirzalıoğlu'na daha önce rol aldığı dizideki karakteri ile seslendi. Yarışmacı, İmirzalıoğlu'na önce "Ezel Bey" ardından da "Kenan Bey" diye seslendi. Ünlü sunucu ise yarışmacıya gülerek "Çok şakacısınız Cumali Bey" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı, anlattıklarıyla şoke etti! Mafya üyeleri…

Uyuşturucu mafyasının aracına binmiş!

Cumali, 19 yaşında ailesine Şam Üniversitesi'nde Arkeolojiyle ilgili bir sempozyuma katılacağını söyleyerek seyahate çıktı. Üç aylık bir seyahat planı yapan Cumali, otostop yaparak yolculuk yapmayı düşündü. Lübnan'dan çıkıp Ürdün'e geçtiği sırada bir uyuşturucu mafyası aracına bindiğini söyledi. Altı aydır polis ekiplerinin bu mafyayla ilgili istihbarat çalışmaları yaptığını belirten Cumali, operasyonda gözaltına alındığını anlattı. 2 gün boyunca nezarethanede kalan Cumali'nin başına gelenler serbest bırakılınca da bitmedi.

Polisler hayatını kurtardı

Polislerin serbest bırakmasının ardından bu sefer de mafya üyeleri tarafından kaçırıldığını anlattı. Cumali kaçırıldığı süreçte sıkıntılı zamanlar geçirdiğini söyledi. Yarışmacı, "Önce beni onlardan zannedip, hapse attılar. Suçsuz olduğum anlaşılınca beni bıraktılar. Bu sefer mafyanın üyeleri ben kaçırıyor, onları ihaber ettiğimi düşünüp" dedi. Polisler tarafından kurtarılan Cumali, olaydan sonra Mısır'a gittiğini söyledi.

Yarışmacının başından geçenleri duyan Kenan İmirzalıoğlu kulaklarına inanamadı. Kenan İmirzalıoğlu zaman zaman gülerken zaman zaman da şaşkınlığını gizleyemedi.

100 bin TL'lik soruya kadar geldi

Yarışmada iyi bir performans sergileyen Cumali, 100 bin TL'lik soruya geldi. Yarışmacı "İtalya'da hangi sayının Romen rakamlarıyla yazılmış halinin uğursuz olduğuna inanılır?" sorusu karşısına uzun süre düşündü. Çekilme kararı alan Cumali, devam etseydi 13 yanıtını vereceğini söyledi. Sorunun doğru yanıtı 17 şıkkı çıkınca yarışmacı üzüldü. Cumali, 50 bin TL alarak yarışmada veda etti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı, anlattıklarıyla şoke etti! Mafya üyeleri…