Kırık Hayatlar dizisinin yıldızı Hatice İrkin, hastaneye kaldırıldı

Kırık Hayatlar dizisinde Öykü karakterini canlandıran Hatice İrkin, zorlu geçen kaçırılma sahnesi çekimlerinde rahatsızlandı. İrkin'in, çekimleri İzmir'in Urla ilçesindeki devam eden sette yoğun rüzgar nedeniyle yüz felci geçirdiği öürenildi.

Kırık Hayatlar dizisinin yıldızı Hatice İrkin, hastaneye kaldırıldı

Kanal D ekranlarında yayına giren Kırık Hayatlar dizisi beklenen izlenme oranını alamayınca teve2’de yayınlanmaya başlamıştı.

Ensonhaber'in haberine göre, başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz'ın paylaştığı Kırık Hayatlar dizisinden bir kötü haber daha geldi. Yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan'ın oturduğu Nöbetçi Yapım imzalı Kırık Hayatlar dizisinin çekimleri sırasında kötü bir olay yaşandı.

Hatice İrkin yüz felci geçirdi

Kırık Hayatlar dizisinde Öykü karakterine hayat veren Hatice İrkin, İzmir'in Urla ilçesinde devam eden çekimlerde, yoğun rüzgar nedeniyle sağlık sorunları yaşadı. Dizideki kaçırılma sahnesinde fazla stres yapan İrkin, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Tedavi görmeye başladı

İrkin'in yaşadığı problemin, Urla'nın rüzgarı ve stresten kaynaklı bir sorun olduğu öğrenildi. Doktorların ilk müdahalesinin ardından genç oyuncunun tedavisine ilaçların yanı sıra bir süre egzersizlerle devam edeceği belirtildi.

Seti yarım bırakmak istemedi

Hatice İrkin, yapım ekibi çekimlerine ara verebileceklerini söylemesine rağmen iyi olduğu sürece sete devam etme kararı aldı.