Leyla Tanlar, 'Siyah Kalp'in masum tarafı Sevilay'a hayat verecek

Yapımını sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği 'Siyah Kalp' perşembe akşamı ilk bölümüyle Show TV'de izleyici karşısına çıkacak. Dizide Leyla Tanlar ve Esra Dermancıoğlu hayranlık uyandıracak performanslarıyla anne-kız olarak izleyici karşısına çıkacak.

Leyla Tanlar, 'Siyah Kalp'in masum tarafı Sevilay'a hayat verecek

Herkesin bir karanlık tarafı olan Siyah Kalp’te iyi niyeti ve masumiyeti ile öne çıkan Sevilay (Leyla Tanlar), güçlü, hırslı ve kararlı annesi Hikmet (Esra Dermancıoğlu) ile karmaşık ve bir o kadar çekişmeli bir anne-kız ilişkisine sahip.

Samet Şansalan’ın ihtiraslı kardeşi Hikmet, konaktaki görkemli hayatını kaybetmemek için sınırları zorlamaya hazır ve her zaman tetikte… Sevilay’ın dünyası ise geçmiş defterlerin açılması ve karşısına çıkacak beklenmedik aşk ile alt üst olacak.

Yıldız isimlerin yer aldığı kadrosuyla ve güçlü hikayesiyle ekranların yeni favorisi olacak olan dizi Kapadokya’nın etkileyici atmosferini de gözler önüne serecek. Bir yanda aile içerisinde kaoslar yaşanırken diğer yanda geçmişin sırları gün yüzüne çıkacak. Her karakterin gizli bir amaca sahip olduğu ‘Siyah Kalp’te çevrilen entrikaların kazananı kim olacak?

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan),  Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Yayınlanan tanıtımı ve dev kadrosuyla birlikte büyük merak uyandıran Siyah Kalp, Perşembe akşamı ilk bölümüyle Show TV’de.