Liam Neeson başrollü gerilim filmi 'Marlowe' kadrosuna 9 yeni oyuncu katıldı

Diane Kruger, Jessica Lange, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alan Cumming, Danny Huston, Ian Hart ve Colm Meaney, kara gerilim filmi Marlowe'da Liam Neeson'a katıldı. Ek olarak, The Suicide Squad'dan Daniela Melchior ve The Borgias'tan Francois Arnaud da oyuncu kadrosunda yer alacak isimlerden.

Liam Neeson başrollü gerilim filmi 'Marlowe' kadrosuna 9 yeni oyuncu katıldı

Film, Raymond Chandler tarafından yaratılan ve genellikle sert dedektif kurgu türünü yaratmasıyla tanınan bir karakter olan Philip Marlowe hakkındaki John Banville'in The Black-Eyed Blonde adlı romanına dayanıyor.

Marlowe, kötü işlerin ve yalnızlığın özel dedektif Philip Marlowe'a (Neeson) zarar vermeye başladığı zaman, güzel bir sarışının gelip ondan eski sevgilisini bulmasını istemesi sonucu gerçekleşecek olaylara odaklanacak.

Sinemaport’tan Kübra Karasu’nun haberine göre, Marlowe karakteri, belki de en iyi, Humphrey Bogart ve Lauren Bacall'ın başrollerini paylaştığı, son derece etkili 1946 kara filmi The Big Sleep'ten hatırlanıyor. Diane Kruger ise filmde Marlowe'u işe alarak komployu başlatan femme-fatale Clare Cavendish olarak karşımıza çıkacak. Oscar ödüllü Jessica Lange, Kruger'ın ünlü ve çekici annesi Dorothy Cavendish'i oynayacak.

Ian Hart, dedektif Joe Green'i oynayacak. Colm Meaney, DA'nın araştırmacısı ve orijinal Philip Marlowe dedektif hikayelerinde tekrar eden bir karakter olan Bernie Ohls'ı oynarken, Danny Huston, ülke kulübü yöneticisi Floyd Hanson'ı oynayacak. Adewale Akinnuoye-Agbaje, Cumming'in canlandırdığı keskin giyimli gangster Lou Hendricks'in sağ kolu Cedric karakterini canlandıracak.

Senaryo William Monahan'ın romanından uyarlandı ve Oscar ödüllü Neil Jordan (The Crying Game) tarafından yönetiliyor. Film şu anda İrlanda ve İspanya'da çekim aşamasında.

Marlowe'un çekimleri devam ederken, filmin resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı.