Danilo Zanna ile aşk yaşadıkları iddia edilmişti! MasterChef Pelin ile Gökhan Akar ayrıldı mı?

MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Pelin Zaman'ın özel hayatında yaşadığı flaş gelişme yaşandı. MasterChef Pelin Zaman'ın Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddiaları sonrasında sevgilisi Gökhan Akar'dan ayrıldığı iddia edildi.

Danilo Zanna ile aşk yaşadıkları iddia edilmişti! MasterChef Pelin ile Gökhan Akar ayrıldı mı?

MasterChef 2021'de mücadele ederek adını duyuran Pelin Zaman, bir süredir şarkıcı Gökhan Akar ile aşk yaşıyordu.

Snob Magazin yazarı Arif Hür, Pelin Zaman ile Gökhan Akar'ın ayrıldıklarını açıkladı.

Haber

Arif Hür, yazısında şunları kaleme aldı:

“MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Pelin Zaman, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Pelin Zaman'ın, MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden olan Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bu iddiayı yalanlayan Pelin Zaman, şarkıcı Gökhan Akar ile aşk yaşadığını ifade etmişti.

Ayrıldılar

Edindiğim bilgiye göre; Pelin Zaman ile Gökhan Akar çiftine nazar değmiş. İkilinin yolları sessiz sedasız ayrıldı. Geçtiğimiz haftalarda basına yansıyan, 'Danilo Zanna ile Pelin Zaman aşk mı yaşıyor?' başlıklı haberlerin çiftin ilişkisine zarar verdiği iddia ediliyor. Velhasıl kelam; İkili, saygı ve nezaket çerçevesinde yollarını ayırmış.

Yakınlaşma olup olmayacağını...

Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz aralık ayında tek celsede boşanmıştı. Şu sıralar Pelin Zaman'ın da hayatında kimse bulunmuyor. Yakın gelecekte bu ikili arasında bir yakınlaşma olup olamayacağını hep beraber göreceğiz."

Haber