Eski eşler, torun için bir araya geldi

İki kez evlenip boşanan ve bu birliktelikten Sezin adında bir kızları bulunan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'nun torunu Elisa, 2 yaşına bastı. Sezin Erbil, aile arasında düzenlediği kutlamada bir araya gelen anne ve babasının o anlarını takipçileriyle paylaştı.

Eski eşler, torun için bir araya geldi

2009 yılında dünyaevine giren Sezin Erbil ile Evren Yazgan'ın kızları Elisa, 2. yaşına bastı. Erbil, kızının doğrum günü için Beylerbeyi'ndeki bir yalıda sürpriz bir parti organize etti.

Eski eşleri buluşturan kutlama

Erken kutlamaya Mehmet Ali Erbil ile ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu da katıldı. Sezin Erbil, partide çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı.

"Allah'ım sağlıklı bir hayat nasip etsin"

Torununun fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Erbil de gönderisinde, "Seni seviyorum. Her şeyim... Allah'ım sağlıklı, mutlu, bizimle bir hayat nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Üç çocuk babası

Öte yandan 1980 yılında Muhsine Şaşmaz Kamiloğlu ile nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil, 1982'de kızı Sezin dünyaya geldikten sonra Kamiloğlu ile yollarını ayırmıştı. Erbil, 1985 yılında ilk eşiyle ikinci kez evlendi ve yine 1985 yılında boşanmıştı.

Ünlü komedyen daha sonra kendisi gibi oyuncu olan Nergis Kumbasar ile nikah masasına oturdu. Şovmenin bu ilişkisinden de Yasmin dünyaya geldi.

Mehmet Ali Erbil, ardından 2001-2003 yılları arasında Sedef Altıntaş ile birliktelik yaşadı.

Oyuncu, son evliliğini ise Tuğba Coşkun ile gerçekleştirdi. Erbil'in bu birlikteliğinden de Ali Sadi adında oğlu dünyaya geldi.